- 29 Nisan 2015
- 31.490
- 105.775
- 798
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #40.741
Eşimle benim ismimizin bas harfi 118 de lise nom nebilim hiç öyle fiyakalı bişey düşünemedim ilk kaydoldugumdame118 anlami varmi qii 112 acil gbii![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşimle benim ismimizin bas harfi 118 de lise nom nebilim hiç öyle fiyakalı bişey düşünemedim ilk kaydoldugumdame118 anlami varmi qii 112 acil gbii![]()
himm iymis cnm oku en guzeli ne üzerine okuyosunDoğru hatırlıyorsun. Ben çalışmıyorum okuyorum. Çocuk da yok. Eşim de ailesinin durumu iyi onlar iş kurdu orada çalışıyor. Bir yandan da o da tıp okuyor beraber ders çalışıyoruz![]()
Tıp okuyorumhimm iymis cnm oku en guzeli ne üzerine okuyosun
ben buldum begenmiyosunEşimle benim ismimizin bas harfi 118 de lise nom nebilim hiç öyle fiyakalı bişey düşünemedim ilk kaydoldugumda. Değiştireyim diyorum marjinal isim bulamadım
![]()
İlk zamanlar banada oldu o yaa çok değişik geliyor insana ama tabi sonra demeye başladımAnne zaten mahvolmustur ne demek şikayetçi misinbenim adam şikayetçiyim dese paralarim onu
Ben annemi çok seviyorum başka birine anne demek icimden gelmiyor. Anneme ihanet olacak gibi geliyor. Kaynanam da hiç bana neden anne demiyorsun demedizaten sevgiliyken tanışmıştık o zaman abla diyordum Sonra abla diye devam etti
haha neguzel ya masallah sizeTıp okuyorumeşim sınıf arkadaşım
hocalardan bazen bekar olanlar oluyor gülüşuyoruz. Hocalar daha biz bulamadık ayıptır falan diyor
![]()
Yoh bebeğim almıyımmben buldum begenmiyosun![]()
Başta korkmuştum aslında anne de der diye, zamanla kaynanam bisey demeyince ben de unuttumİlk zamanlar babada oldu o yaa çok değişik geliyor insana ama tabi sonra demeye başladımiki tarafta mutluysa abla kalın mutlu kalın ozaman
![]()
Allahım fenalığa kayın babalar damı imza atmaya başladıBaşta korkmuştum aslında anne de der diye, zamanla kaynanam bisey demeyince ben de unuttumhem gerçekten abla gibi, başta sevmemiştim ama öğrendim ki kaynanam sucsuzmus, kayınbaba fenaaa
![]()
Baş harfler dedin ya iyi ki Em koymamışsınYoh bebeğim almıyımm![]()
guzel bisi bulalim sana ozman he ne dersinYoh bebeğim almıyımm![]()
Çok şükür huzursuzlugumuzu istemez ama yönetmeye çalışıyorAllahım fenalığa kayın babalar damı imza atmaya başladı![]()
Kız koyarkende geldi aklıma ona dikkat ettim bilerek yaniBaş harfler dedin ya iyi ki Em koymamışsın![]()
Bulalım el birliği ileguzel bisi bulalim sana ozman he ne dersin![]()
Zeki hatunun hali başka oluyorKız koyarkende geldi aklıma ona dikkat ettim bilerek yani![]()
Az ötede kükre deÇok şükür huzursuzlugumuzu istemez ama yönetmeye çalışıyorormanların kralı zannediyor kendini
![]()
Estağfurullah canımZeki hatunun hali başka oluyorben olsam saftirikligimle gider em koyardım
![]()
Az ötede kükre de![]()
Var mı bir fikrin bal böcüğüguzel bisi bulalim sana ozman he ne dersin![]()
bnmde kaynanam kayinpederimBaşta korkmuştum aslında anne de der diye, zamanla kaynanam bisey demeyince ben de unuttumhem gerçekten abla gibi, başta sevmemiştim ama öğrendim ki kaynanam sucsuzmus, kayınbaba fenaaa
![]()