• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne zaten mahvolmustur ne demek şikayetçi misin 🤣 benim adam şikayetçiyim dese paralarim onu 😂😂

Ben annemi çok seviyorum başka birine anne demek icimden gelmiyor. Anneme ihanet olacak gibi geliyor. Kaynanam da hiç bana neden anne demiyorsun demedi 😅 zaten sevgiliyken tanışmıştık o zaman abla diyordum Sonra abla diye devam etti
İlk zamanlar banada oldu o yaa çok değişik geliyor insana ama tabi sonra demeye başladım:KK66: iki tarafta mutluysa abla kalın mutlu kalın ozaman :KK48:

İlk zamanlar babada oldu o yaa çok değişik geliyor insana ama tabi sonra demeye başladım:KK66: iki tarafta mutluysa abla kalın mutlu kalın ozaman :KK48:
Başta korkmuştum aslında anne de der diye, zamanla kaynanam bisey demeyince ben de unuttum 🤣 hem gerçekten abla gibi, başta sevmemiştim ama öğrendim ki kaynanam sucsuzmus, kayınbaba fenaaa 😅😅

Başta korkmuştum aslında anne de der diye, zamanla kaynanam bisey demeyince ben de unuttum 🤣 hem gerçekten abla gibi, başta sevmemiştim ama öğrendim ki kaynanam sucsuzmus, kayınbaba fenaaa 😅😅
Allahım fenalığa kayın babalar damı imza atmaya başladı :KK48:

Back
X