- 29 Nisan 2015
- 31.490
- 105.775
- 798
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #40.761
Neyse sen yine içinden de nemelazım parayıda öteden kükretir sonrakız dur paramız adamın iş yerinden geliyor
icimden diyeyim bari
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neyse sen yine içinden de nemelazım parayıda öteden kükretir sonrakız dur paramız adamın iş yerinden geliyor
icimden diyeyim bari
![]()
AynenNeyse sen yine içinden de nemelazım parayıda öteden kükretir sonra![]()
Her eve lazımsın vesselamAynenbazen eşim diyor ki parası batsın almayalım
ben de diyorum ki Askim saçmalama baban o senin
ne kadar iyi gelinim
![]()
var ama me hanim begenmiyoo benim bulduklarmiVar mı bir fikrin bal böcüğü![]()
neden benim popisligimi kutlamadinBulalım el birliği ile![]()
Sizi güldürmek için şaka yapıyorumHer eve lazımsın vesselam. Köprüyü geçene kadar minik fareye aslan diceniz
![]()
Eneeeee hiç farkında değilim böcüküm gıı hoşgeldin popişim hayırlı olsun sende bendensin gel Bisarılcamneden benim popisligimi kutlamadin![]()
Sizi güldürmek için şaka yapıyorumbenim babamın da hataları oluyor. Şimdi onun babasına kötü desem o da benim babama diyebilir bu da çok zoruma gider. Kötüyse bile olsun Askim boşver yaşlanıyorlar diyip sakinleştiriyorum mecbur. Arada bana da geliyorlar ama beni de eşim sakinleştiriyor
Çok modernler alışana kadar neler çektimpazar günleri kahvaltısı
kışın kaplıcası yazın denizi havuzu
ve ben ciplaklarin olduğu yerlerde olmaktan haz etmiyorum, 90 60 90 kızlar ve yanlarında bol yağlı ben
![]()
ben seni ilk gun kutladim ama neyseeEneeeee hiç farkında değilim böcüküm gıı hoşgeldin popişim hayırlı olsun sende bendensin gel Bisarılcam![]()
hayirli geceler az once profilindeydimHayirli geceler Kızlar :)
Bebeğim ama ben görmedim vallahi görsem ilk ben yazarım ask olsun amaben seni ilk gun kutladim ama neysee![]()
Hayırlı geceler hoşgeldinHayirli geceler Kızlar :)
61 kiloyum ama boyum minnak miniminnakAllah iyiliğini versin yaa gece gece günaha soktun beni. Kaç kilosun kız de bakım sülemem kimseye
![]()
profilimde ne ediyordun bensizhayirli geceler az once profilindeydim![]()
profilimde ne ediyordun bensizhayirli geceler az once profilindeydim![]()
Allahım çok merak ettim simdi seni61 kiloyum ama boyum minnak miniminnakeşimin tabiriyle eni boyundan uzun
![]()
hosbuldum tatlım nasılsınHayırlı geceler hoşgeldin![]()