• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amaaan gitme zorlamı hastayım ayağına yat azcıkta sen kendini düşün
Malesef eşim gönderir gidermemde demedim ben 2 bucukdu bemde telle oynarken esime mesaj geldi serum yedim 40 derece ateslendim diye bende hemen aradim aksam konusmustuk rasizdi ole aradim esimlede mesajlasti gece atmis tuvalete kalktim şimdi gördüm ney var deidm 40ki geçmiş kotulemis sitremw falan gelirim tarin deidm gerek yok iyim dedim konuştuk kapattım yataga gectim esine dedim yarin gondercem dedi

Malesef eşim gönderir gidermemde demedim ben 2 bucukdu bemde telle oynarken esime mesaj geldi serum yedim 40 derece ateslendim diye bende hemen aradim aksam konusmustuk rasizdi ole aradim esimlede mesajlasti gece atmis tuvalete kalktim şimdi gördüm ney var deidm 40ki geçmiş kotulemis sitremw falan gelirim tarin deidm gerek yok iyim dedim konuştuk kapattım yataga gectim esine dedim yarin gondercem dedi
Kolay gelsin ozaman kuzum ,valla ne diyeyim ama herşeyede öyle sessiz kalma .

kız ne kavgası biri bana anlatsın anlayamadım :KK70:
Kiz ben onceki üyeliğimde tanismistim tatliannisle bi topik vardi orda topik acan bi bayan vardi herkesle ziktlasiyordu ters ters konusuyodu sonra herkes onu disladi benle konusumaya devam ediyodu ama sonradan uyeligini iptal etti gitti tatlisle 2arkadasla ters dusmuslerdi😊😊

Kiz ben onceki üyeliğimde tanismistim tatliannisle bi topik vardi orda topik acan bi bayan vardi herkesle ziktlasiyordu ters ters konusuyodu sonra herkes onu disladi benle konusumaya devam ediyodu ama sonradan uyeligini iptal etti gitti tatlisle 2arkadasla ters dusmuslerdi😊😊

ne gerek var öyle şeylere :/ ama kimiside bundan zevk alıyo :D

Benimde birazcık can sıkıldı belki yarin ankaraya gidebilirim kaynanam usutmus onuda baya buyuttu rasizlandi evet bakarim zaten ateslanmis aradim hemen konuştuk iyimis usuttun diyom anne bole birsey görmedim nerde usuttum falan filan derken esime dedim oda yarin seni gondereyim ankaraya dedi belki yolculuk var belli degil.ama bindircem dedi.
Ne saçma ya. Herkes üşütür hasta olur. Bi onun annesi değerli sanki. Eşine sinir oldum 😡

Back
X