- 2 Ağustos 2018
- 1.174
- 12.875
- 308
- 35
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #41.161
Beraber büyürsunuz o zaman ne guzel canim :Kesinlikle bunu çok iyi gördüm. Çok çocukama çok seviyorum. Ondan başkası olsun istemezdim. O büyüsün ben beklerim
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beraber büyürsunuz o zaman ne guzel canim :Kesinlikle bunu çok iyi gördüm. Çok çocukama çok seviyorum. Ondan başkası olsun istemezdim. O büyüsün ben beklerim
![]()
bigune bigun duvarima bir kalp bir cicek bile birakmamisken herkese guller böcekler savuryon gelde küsmeeAh o senin küsmelerin![]()
Ben de çok gülüyorum ama bazen sinirlerim zıplıyorAyyyy cok güldummm yeminle ya![]()
bn cok kisiden duymusdum ama yoksa yokmu oyle bi lafBen de hiç duymamistim
Evlilikte insan olgunluk istiyor yani ben oyleyimBen de çok gülüyorum ama bazen sinirlerim zıplıyorsabretmeli öğretti resmen
![]()
Ben de çok neşeliyim ama içinde bir yerlerde yaşlı bir kadın var. Bu eğlenceli hallerim geçince çok farklı biri oluyorum. Sakin düşünceli hafif hüzünlü. Kayinvalidem olsun annem olsun bir sorun olduğunda bana danışırBeraber büyürsunuz o zaman ne guzel canim :
Gelir göğsüme kafasını koyar anlatır neye kızdıysasonra der ki neyse bi yemek koy da biraz oyun oynayayım
okuldan gelen çocuk gibi değil mi ama
böyle yaparsa nasıl herif diyeyim
miniminnak bir boncuk tanesisin diyorum
![]()
saol bitanem benim. gozu sismis kapanmis hastaneye gitmisler yikatmislar ilac falan verms yarina gecmese gel demis doktor. goz travmasimi ne yaziyormus recetedeHayirdir kuzum neyi var ?Sıkma canini kiyamam sana .
Maşallah ne güzel. Aynen öyle canım. Ne güzel evde cıvıl cıvıl bir kadın. Her erkek eminim bunu isterEvlilikte insan olgunluk istiyor yani ben oyleyim![]()
Ben deli doluyum o gulse deli gibi mutlu olurum ,sirtina falan ziplarim aklima ne gelse yaparim ama o da tam tersi![]()
Tamamliyoruz galiba birbirimizi![]()
cok saol kuzumAlıntıladim cevap vermedin kuzum
Geçmiş olsun şifalar diliyorum![]()
O bazen herkeste oluyor canimBen de çok neşeliyim ama içinde bir yerlerde yaşlı bir kadın var. Bu eğlenceli hallerim geçince çok farklı biri oluyorum. Sakin düşünceli hafif hüzünlü. Kayinvalidem olsun annem olsun bir sorun olduğunda bana danışır
Ruhum yaşlı gibi geliyor. Kendimi oyaladigim zaman evet 22 yim. Ama eğer teksem o 45lik hanim gelip göğsüme oturuveriyor
Oyyy kuzumm cok gecmisolsun.Rabbim sifa vrsin insallah.Üzülme sen iyi olacak insallah.saol bitanem benim. gozu sismis kapanmis hastaneye gitmisler yikatmislar ilac falan verms yarina gecmese gel demis doktor. goz travmasimi ne yaziyormus recetede
İlk defa duyuyorumayagi agzina goturunce kardes istiyormus hic duymadinmi bu lafi![]()
Travma zedelenme demektir korkma canım ❤ elini toplu taşımadan veya paradan sonra gözüne goturduyse mikrop kalmış olabilir.saol bitanem benim. gozu sismis kapanmis hastaneye gitmisler yikatmislar ilac falan verms yarina gecmese gel demis doktor. goz travmasimi ne yaziyormus recetede
sirtina fln zipliyon demek ayni benn bizdede hem ben deliyim hem esim albirini vur otekine tencere kapak gbiEvlilikte insan olgunluk istiyor yani ben oyleyim
Ben deli doluyum o gulse deli gibi mutlu olurum ,sirtina falan ziplarim aklima ne gelse yaparim ama o da tam tersi
Tamamliyoruz galiba birbirimizi![]()
Bazen isten geldiginde gulucuklerle karsiliyorum bana diyor ki tamam sen yine mutluluk hapini icmissinMaşallah ne güzel. Aynen öyle canım. Ne güzel evde cıvıl cıvıl bir kadın. Her erkek eminim bunu ister![]()
toplu tasima fln kulanmazda seker hastasi zaten gecen sene felc gecirdi sekerinin gozune vurmasindan korktuk bizTravma zedelenme demektir korkma canım ❤ elini toplu taşımadan veya paradan sonra gözüne goturduyse mikrop kalmış olabilir.
Canını sıkma herkesin başına gelebiliriyileşir hemencecik inşallah
He valla zipliyorum bazen kucagina atliyorumsirtina fln zipliyon demek ayni benn bizdede hem ben deliyim hem esim albirini vur otekine tencere kapak gbi![]()
Çok erken yaşta evden ayrıldım. 14 bile olmamıştım. 13.5 yasında yatılı okula gittim. Bittikten sonra da yurtta kaldım. Üniversitede evlendim fakat eşim de çok olgun olmadığı için yalnızlığım devam etti. Çok şükür 1 senedir Iyiyiz ama bu kadar sene hep yalnız mücadele ettim. Yorgunluk hissediyorum. Ayrıca astımım var nefes de sıkıntılı olunca hastalık da beni biraz yoruyorO bazen herkeste oluyor canim![]()
Kendini 45 gibi hissetmen icin daha cok erken hele bir coluk cocuga karis![]()
demeki bizlerde o laf var hep kendi cevremden duydum cunku bilemedim simdiİlk defa duyuyorum![]()