• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bazen isten geldiginde gulucuklerle karsiliyorum bana diyor ki tamam sen yine mutluluk hapini icmissin :-)
Diyorum ki mutluluk hapim sensin :KK23:
Vaaay sen cok fena cilveli bir hatunsun 🙈 ben bile düştüm şuan sana 😁🌺💕

bigune bigun duvarima bir kalp bir cicek bile birakmamisken herkese guller böcekler savuryon gelde küsmee:KK42::KK42:
Bak! şimdi seni yerin apayrı bende bal böcüğüm 😘 Bütün çiçekler senin olsun 🌹
saol bitanem benim. gozu sismis kapanmis hastaneye gitmisler yikatmislar ilac falan verms yarina gecmese gel demis doktor. goz travmasimi ne yaziyormus recetede
Çok geçmiş olsun iyi olur inşaAllah..
Bazen isten geldiginde gulucuklerle karsiliyorum bana diyor ki tamam sen yine mutluluk hapini icmissin :-)
Diyorum ki mutluluk hapim sensin :KK23:
Tamam bundan sonra senin adın mutluluk hapı olsun 🤣🤣🤣🤣

onceden cok eglenirdikte simdi bebisden benim hal kalmiyo oda isten gelip tele sarilyo flan yaslanyozmu yoksaa🤔😂 bizde evlenince 19 ben 20 oydu neguzel zmanlardi ya bide kacarak evlendik😂😂
Oo aksiyon en sevdiğim 🤣 neden kactin deli kiz 😅😁 ne güzel mutlusunuz 😊😚 iyi ki kaçmışsın 😍🌺

Çok erken yaşta evden ayrıldım. 14 bile olmamıştım. 13.5 yasında yatılı okula gittim. Bittikten sonra da yurtta kaldım. Üniversitede evlendim fakat eşim de çok olgun olmadığı için yalnızlığım devam etti. Çok şükür 1 senedir Iyiyiz ama bu kadar sene hep yalnız mücadele ettim. Yorgunluk hissediyorum. Ayrıca astımım var nefes de sıkıntılı olunca hastalık da beni biraz yoruyor
Anladim canim ...
Allah yardimcin olsun Allahim sifa versin insallah kuzum.
Yaninda sevdiğin olsun nerde olduğun hiç onemli degil.

nebilim ya yaslaniyolarya insan cok korkuyor keske 40li yaslarda olsalardi diyorum bazen😔
Haklisin kuzum. Benim annem 45 yaşında kalp büyümesi var. Artık herkes hasta 😔 sen duanı et içini ferah tut. Allah büyüktür ❤

onceden cok eglenirdikte simdi bebisden benim hal kalmiyo oda isten gelip tele sarilyo flan yaslanyozmu yoksaa🤔😂 bizde evlenince 19 ben 20 oydu neguzel zmanlardi ya bide kacarak evlendik😂😂
Hadi ya!! 😁😆 Çok mu aşıktın?

Anladim canim ...
Allah yardimcin olsun Allahim sifa versin insallah kuzum.
Yaninda sevdiğin olsun nerde olduğun hiç onemli degil.
Sağolasın canım ❤ doğru söylüyorsun. Rabbim tüm hastalara şifa versin inşallah ❤🌺

Back
X