- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.219
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #41.201
aynen iste hayatin aci gercegiBelli bir yastan sonra başlıyor kuzum saglik sorunları iste .. Herkesin başında ..![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen iste hayatin aci gercegiBelli bir yastan sonra başlıyor kuzum saglik sorunları iste .. Herkesin başında ..![]()
Yok kizHahahahgüreş ringu gibi ev desene
sırtı yere gelen bulaşığı toplar falan
![]()
Çok şükür güzelim ❤cook uzun bir hikaye cnm suan mutluyum sukur bugunlerimize![]()
Bazen diyorum ki icine dedem mi kactiHahahahgüreş ringu gibi ev desene
sırtı yere gelen bulaşığı toplar falan
![]()
gecmis olsun cnm ya iste herkezin bi derdi sorunu rabbim hepimizin yardimcisi olsun tum hastalarimiza sifa versin.Haklisin kuzum. Benim annem 45 yaşında kalp büyümesi var. Artık herkes hastasen duanı et içini ferah tut. Allah büyüktür ❤
İş iyice aksiyona bağlandı istemem yan cebime koy gibi geldi banaasiktimda ben kacmak istemedim haberim bile yoktu o zorla kacirdi beni alikoydu![]()
Oysa diyorumasiktimda ben kacmak istemedim haberim bile yoktu o zorla kacirdi beni alikoydu![]()
biraz sogukmu kiBazen diyorum ki icine dedem mi kacti![]()
Yapısı öyledir. Çok cıvık erkek gerçekten çok çirkin oluyor. Öyle olacağına varsın agzindan sozu zor alYok kiz![]()
Bulasiga elini surmezNerdeee ahhh ahh !
Ben ne kadar boyle neseli civil civilsam o da tam tersi![]()
Agzindan cimbizla soz alirsin ,fazla konusmaZ gulmez![]()
Üzülme kuzum .Onemli bise degildir insallah .gecmis olsun cnm ya iste herkezin bi derdi sorunu rabbim hepimizin yardimcisi olsun tum hastalarimiza sifa versin.
Aminn kuzum aminn inşallahgecmis olsun cnm ya iste herkezin bi derdi sorunu rabbim hepimizin yardimcisi olsun tum hastalarimiza sifa versin.
Civik erkege tahammul edemem zaten .Yapısı öyledir. Çok cıvık erkek gerçekten çok çirkin oluyor. Öyle olacağına varsın agzindan sozu zor al
Sen daha tatlisincok tatlisin
yok kankis inan haberim yoktu ama tam bi aksiyon kisaca anlatayim 2 aya askere gidicekti ogun bayramdi bulusduk ben bundan gizli face kulanyodum sora bu gordu bunu teli ali giti ben eve geldim annemden aradin telimi getir diye gel vercem dedi gitim mahalle arasina dedi 5dk kuzenimin evinde konusalim yok dedim gelmesen babani ararim benle sevgili bilmem ne derim 5dk konusup cikalim soz tmm dedim iceri girer girmez kapiyi kitledi bu sora ben agla yalvar yakar birakmadi aksam annesi fln geldi bu kapiyi acdi elimden tutu nasi kaciryo beni bnde kostum mecbur annesi ablasi flnda pesimizden ana caddeden gecyoz arabalar korna caliyo millet bakiyo flnİş iyice aksiyona bağlandı istemem yan cebime koy gibi geldi bana![]()
benimki de çok ağır 100 kiloCivik erkege tahammul edemem zaten .
Ama cok agir be benimki de![]()
Ahahahbenimki de çok ağır 100 kilo![]()
Aksiyona bakyok kankis inan haberim yoktu ama tam bi aksiyon kisaca anlatayim 2 aya askere gidicekti ogun bayramdi bulusduk ben bundan gizli face kulanyodum sora bu gordu bunu teli ali giti ben eve geldim annemden aradin telimi getir diye gel vercem dedi gitim mahalle arasina dedi 5dk kuzenimin evinde konusalim yok dedim gelmesen babani ararim benle sevgili bilmem ne derim 5dk konusup cikalim soz tmm dedim iceri girer girmez kapiyi kitledi bu sora ben agla yalvar yakar birakmadi aksam annesi fln geldi bu kapiyi acdi elimden tutu nasi kaciryo beni bnde kostum mecbur annesi ablasi flnda pesimizden ana caddeden gecyoz arabalar korna caliyo millet bakiyo flncok kisa olduuu
![]()
insallah bitanem bakalim sabaha daha iy olur belki saolÜzülme kuzum .Onemli bise degildir insallah .
Buyuk ihtimalle mikrop falan kapmistir .
Ilaclarla iyilesir bitanem
Hic kurtulusu yok diyosunAhahah
Benim ki her turlu agir![]()