- 29 Nisan 2015
- 31.490
- 105.775
- 798
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #41.241
İyi geceler canısılar seviyorum sizi ben bir çiko yiyip yatayım 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nekaaa cokmuşevet ama bedelli kuzum 20 gun![]()
hadi ii geceler kuzu bnde kacyom simdiİyi geceler canısılar seviyorum sizi ben bir çiko yiyip yatayım![]()
hadi ii geceler kuzu bnde kacyom simdi![]()
☺☺☺simdide profile gonderdide bi firsat bulup bakamadim bura yazmaktan![]()
İyiyim cnm sen nasılsın bebiş cadılık yapıyor diş çıkartıyor zaten huysuzdu iyice huysuz oldu yarın 7 aylık olucaz canımKuzum nasılsın bebiş nasıl? Ne kadarlık oldu çok öpüyorum![]()
Oh oh maşaAllah annesi , diş de çok zor oluyor kıyamam ya! Büyümekte kolay değilİyiyim cnm sen nasılsın bebiş cadılık yapıyor diş çıkartıyor zaten huysuzdu iyice huysuz oldu yarın 7 aylık olucaz canım
Evet canım zor oluyor bende öptümOh oh maşaAllah annesi , diş de çok zor oluyor kıyamam ya! Büyümekte kolay değilöpüyorum çok
![]()
Uyanığım canım bende alayım mı öpücüğündenHepinizi neka neka seviyorum öptüm uyandinizda alin ballar ben yine koca mağduru olup araniza gelemedim ama sohbetini ze bayildim♥
Ayildim biran kim öptü dedim ahah nasılsın kuzucuk♥Uyanığım canım bende alayım mı öpücüğünden![]()
İyiyim tatlım yaaaaa yağmur yağıyor öyle takılıyorumAyildim biran kim öptü dedim ahah nasılsın kuzucuk♥
Yağmurlu havalarda güzeldir bizom gulkuk gulistanlik Ma bozulur esiyor cok buralarda.Uyanığım canım bende alayım mı öpücüğünden![]()
Ben çok severim yağmuru izlerken nescafe içmek iyi geliyor ama puan minnoş uyanık yapamam birazdanYağmurlu havalarda güzeldir bizom gulkuk gulistanlik Ma bozulur esiyor cok buralarda.

Sonra iceriz beraber kiz uyuyunca:)Ben çok severim yağmuru izlerken nescafe içmek iyi geliyor ama puan minnoş uyanık yapamam birazdan![]()
Günaydın balımm@ebiharihem Günaydın gülüm♥