- 3 Aralık 2018
- 6.274
- 48.685
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #41.761
Aynn canm naslsn napiyonolsun bugün hafta sonu olur öyle şeyler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynn canm naslsn napiyonolsun bugün hafta sonu olur öyle şeyler
anneme geldim cnm oturyorum sen napyosunBöcüğümm napıyorsun
ooo en kral çay ellerine sağlık kuzum ♥
ben sole kabasini aldim o bile yordu yatak odanın iceri salon kaldi suourcem orayida yitir yoruldum benim kucuk orta boy halilar banyoda yikarim isinsin havalar genel temizliğe olelikle başlarım:) koly gelsin sanada kuzum♥
azcik eser gibi ama yaz gibi açtım camlari islerimi görüyorum:))
aşkim kos bana yardima 3 çocuklan:)))
naltin adelim.
Aynn canm naslsn napiyon
Kolay gelsin tatilin var dimibnde iyiyim oturuyom cnm çalıışıyım
Seçim günü zatenyarın tatil canım![]()
Seçim günü zatenbi keyif yaparsın artık
![]()
Aaa toprağımAslında annesi Hatayli övünmek gibi olmasınsabah yedi yiyeceğini kahvaltı hazirlamami beklemedi. Şimdi yine acikmasini bekliyorum. Babası da hala uyuyor bu adamlar çok mağdur ediyor beni
![]()
☺H Helen cleopatra sohbete beklerim kuzum kafan dağılır.
z boşver takma kafana orda bise derdim de banada sarar sora ban yiyomBu kadınlar kulübünün gergin kadınları beni benden alıyor cidden
z boşver takma kafana orda bise derdim de banada sarar sora bam yiyom![]()
Anladım tabi canım-Adel- anladın mı
Yaa işte amaan herkesle konuşulmuyor napalımAnladım tabi canımdediğin gibi dr demis daha neyi kafaya takiyon ki senin yorumunda hiç bise yoktu yani hanımefendi alınganlık yapti

Öyle valla paylaşım yapiyosan gelen yorumlara razı olcan yani.Yaa işte amaan herkesle konuşulmuyor napalım![]()
Hayır yani kötü birşey de demedim trip yedim durduk yereÖyle valla paylaşım yapiyosan gelen yorumlara razı olcan yani.