• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanirim olacağim kuzucum ..
Midem berbat 😪
Birde bu halde kizim dk basi uyaniyor iyice kotu oldum😪
Ah cnm ya dün sabah bende de başladı mide bulantısı karın ağrısı baş dönmesi hastaneye gittim tansiyonum da baya düşmüştu bi iğne yedim 😨
ilaçlarımi içtim daha iyi oldum umarım benim gibi olmazsin

Ben aslında çok mücadeleci biriyim. 14 yaşında evden ayrıldım derdimi kendi halinde çözmeye alıştım, kendime çok güzel baktım. Elimden her iş gelir mesela. Musluk bozulsa yaparım, arabanın lastiğini şişiririm, sanayiye giderim. Erkek gibi kız derler ya 🤣 herşeyi böyle elimde tutunca eşimin ailesini de tutarım zannettim 🤣🤣 onlar da beni çok idare ettiler. Ben cocuktum evlerine geldigimde. Yeri geldi eşimi annesinden kıskandım. Tabiki niye böyle yapıyorsun dediler tepki gösterdiler ama sonuçta benim de hatalarım oldu. Onun da mahcubiyeti var 🙈
MaşâAllah boncuğum..Çocukmuşsun cnm .. olmuş bitmiş boşver 😉 Hatalarını anlamışsın iste ne güzel

Midem berbat 😪
Ah cnm ya dün sabah bende de başladı mide bulantısı karın ağrısı baş dönmesi hastaneye gittim tansiyonum da baya düşmüştu bi iğne yedim 😨

hayırdır dicektim tam gecmis olsun kzuum aman dikkat et usutmede salgin var zaten niye uyumuyor minnak
Insallah güzelim. Ben çok seviyorum zaten çocukları 😍
insallah birgün kendi cocugunu seversin kuzum.
Midem berbat 😪
Ayy kiz gecmis olsun kek faciasimi dicektim yine ama inşaallah gecer bebeğim

Ayy canim benim gercekten burdaki muhabbet iyi geliyor insana .
Sen neden yorgunsun?
Düğünden geldim anaokulundan beri arkadaşım olan dostum evlendi 😁 ama eve gelince biraz hüzün çöktü 😥 ne güzel sevdiğine kavuştu ben niye böyle olduysam 😅 arkadaşımı damat beyden mi kıskandım acep 🤣

Gecmisolsun canim.
O bahsettiklerinin aynisi suan bende de mevcut malesef ,bulantidan uyuyamiyorum😖

Düğünden geldim anaokulundan beri arkadaşım olan dostum evlendi 😁 ama eve gelince biraz hüzün çöktü 😥 ne güzel sevdiğine kavuştu ben niye böyle olduysam 😅 arkadaşımı damat beyden mi kıskandım acep 🤣
Allah seni zaten evliyken bir düğün oldginda ic cekmek elde değil yaniii.

Çok çok geçmiş olsun 🌺

Aaa ne güzel Allah mesut etsin canim.
Olabilir belkiii farkinda olmadan kiskanmis olabilirain :-)

Back
X