• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınbabam eşime benle sevgiliyken ev aldı. Benden bu kadar ister satın düğün yapın ister oturun dedi. Biz de eşimle ev almak kolay değil 2 günlük eğlence için bu rahatlıktan vazgecmeyelim dedik. Kayin babam sonradan ben yapayım size dedi. Biz de mahcup olduk, çünkü zaten ev almıştı. Gerek yok baba dedik. O zaman düğün yerine size araba alayım dedi. Bir de arabamız olmuş oldu 😊🙈
aslında bir yandan çok güzel bir yanda da insanın içinde kalıyo mesela nikahinizi gelinlikle kiysaydiniz fotoğraf çekimi de yapardiniz güzel olurdu

Vay be ne aileler var.. ben şok 😱
Kayınbabam suçlandı çocuklar bizim yüzümüzden düğün yapmıyor diye. Durumu iyiydi çünkü. Ben yaparım dedi ama bu sefer de biz mahcup olduk. Çünkü evi bu niyetle vermişti. Biz de yapmayarak onlardan beklemiş gibi olduk o yuzden kabul etmedik. Sonra düşünmüş hoşuna gitmiş yaptığımız, bizi aradi araba alayım size diye 😁

Kayınbabam eşime benle sevgiliyken ev aldı. Benden bu kadar ister satın düğün yapın ister oturun dedi. Biz de eşimle ev almak kolay değil 2 günlük eğlence için bu rahatlıktan vazgecmeyelim dedik. Kayin babam sonradan ben yapayım size dedi. Biz de mahcup olduk, çünkü zaten ev almıştı. Gerek yok baba dedik. O zaman düğün yerine size araba alayım dedi. Bir de arabamız olmuş oldu 😊🙈
ayni benimkiler ya 3 bilezigi borc aldilar kuyumcudan dugunden toplananlarla gidip odediler bilezikler sadece bnde kaldi geri kalan para altin hepsini aldilar cnlarim benim:KK53:

aslında bir yandan çok güzel bir yanda da insanın içinde kalıyo mesela nikahinizi gelinlikle kiysaydiniz fotoğraf çekimi de yapardiniz güzel olurdu
Biz biraz zorla evlendik, gelinlik falan olamadı 🤣 aileler ikna olmak zorunda kaldi 🤣 çok âşıktık evlenmesek ölürüm gibi gelirdi 😂😂😂 eşimle bazen diyoruz ki evlendik gördük günümüzü 🤣🤣🤣 1 senedir masallahimiz var ama öncesini ne Sen sor ne ben söyleyeyim 🤣🤣

Biz biraz zorla evlendik, gelinlik falan olamadı 🤣 aileler ikna olmak zorunda kaldi 🤣 çok âşıktık evlenmesek ölürüm gibi gelirdi 😂😂😂 eşimle bazen diyoruz ki evlendik gördük günümüzü 🤣🤣🤣 1 senedir masallahimiz var ama öncesini ne Sen sor ne ben söyleyeyim 🤣🤣
Vay be hikayeyi merak ettim ahah.

ayni benimkiler ya 3 bilezigi borc aldilar kuyumcudan dugunden toplananlarla gidip odediler bilezikler sadece bnde kaldi geri kalan para altin hepsini aldilar cnlarim benim:KK53:
Hoş olmamış, herkes kendi kalitesini gösterir hayatım. Kaynanam ne olaylar çıkardı bir de araba mı alacaksın diye 🤣🤣 iste kalite farkı diyorum 😁 az kaldı kadın kocasını boşuyordu

bende sok ahah :)
bellimi olur bi güzel ha er gelir ahha
konu boncukhanimin kayinbasinin jestti ahha
çocuk sallamaya ahahha
🤣🤣 bu jesti buyuk bir hata ile gölgelemiş de olsa 🤣🤣🤣 yine de sağolsun laf uçar mal kalır 🤣🤣 iyice yuzsuzlestim tövbeler olsun 🤣🤣

Back
X