• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1ekmek taze fasulye koyup icine ayran yapip yedim ben oturup adamda gec gelcek tokum suan ahaha hiç birşey cekmiyor canim sagol kuzum acken oluyor arada doyurunca geciyor sukur :)) tarihi hatirlamiyom gunumu unuttum subatin 28 di 30 mu ney aklima gelmiyor ki. Suoe eder oldum bian ama.

Bende heyecan yaltim bak inşallah hayırlı olur havada ask kokusu var desene benim de eşimle 10 yaş var hemen hemen 31 yaşında.
Eveeet kokular bana da geliyorrr :)
Bende diyorum acaba sıkıntı olur mu diye siz mutlu musunuz sorun oluyor mu yaş farkı

Eveeet kokular bana da geliyorrr :)
Bende diyorum acaba sıkıntı olur mu diye siz mutlu musunuz sorun oluyor mu yaş farkı
Zorluklar her evlilikte yasiyorsun olginluk yasta degil başta esim beni ben onu tamamladik her evlilikde olan sorunlar da okuyor ama onlarda tuzu biberi ufak seylerdende pire yakmak olmaz ben hiç yaşı buyuklugune aldirmadim zaten milyon tipli 25 gözüküyor ama egerki gönüller birse erkegin yasi önemli değil ideal o yaşta olgun olmasi önemli.

Zorluklar her evlilikte yasiyorsun olginluk yasta degil başta esim beni ben onu tamamladik her evlilikde olan sorunlar da okuyor ama onlarda tuzu biberi ufak seylerdende pire yakmak olmaz ben hiç yaşı buyuklugune aldirmadim zaten milyon tipli 25 gözüküyor ama egerki gönüller birse erkegin yasi önemli değil ideal o yaşta olgun olmasi önemli.
Maşallah size :KK200:
Benim gördüğüm adamda olgundu konuşması duruşu o hoşuma gitti zaten 4 yıl önce biraz daha çocuksuydu. Ay ben çok hoşlandım galibaaaa denk gelmem lazım bidaha :KK36:

Maşallah size :KK200:
Benim gördüğüm adamda olgundu konuşması duruşu o hoşuma gitti zaten 4 yıl önce biraz daha çocuksuydu. Ay ben çok hoşlandım galibaaaa denk gelmem lazım bidaha :KK36:
Denk gelirsen eger konuşursun uz inşallah numara alma Şansın olur bi kapi aciliyor galibada:)

TE="KutsalI, post: 59448176, member: 935137"]
İnşallah bakalım hayırlısı sen napıyorsun hayatım geldi mi eşin
[/QUOTE]
Gelse çıkardım çoktan bi ekmek yedim fasulyeyle adam gec gelcekmis ayranla sistu karnim:)

Gelse çıkardım çoktan bi ekmek yedim fasulyeyle adam gec gelcekmis ayranla sistu karnim:)
Kız sen oturup düzgünce yeseydin keşke :KK48:
[/QUOTE]
Ekmegin içine koydum taze fasulye bir ekmek dusun 3 4 ayranla yedim sence doymamismiyimdir:)) kilo aliyom durmadan dogumdan sonra oldu bu iştah.

Ekmegin içine koydum taze fasulye bir ekmek dusun 3 4 ayranla yedim sence doymamismiyimdir:)) kilo aliyom durmadan dogumdan sonra oldu bu iştah.
Maşallah ben atıştırdın ayranla geliştirdin sandım kız sen baya baya gömmüşsün :oha:
[/QUOTE]
Aynen evlendigimde 42 kiloydum hamile kaldigim 46 48 civari di 64 le de dogum yaptim suan 65 sim dusun yani.

Maşallah ben atıştırdın ayranla geliştirdin sandım kız sen baya baya gömmüşsün :oha:
[/QUOTE]
Heyt maşallah desene herifin maaşı bnim mideye 🤣🤣🤣😁

Back
X