- 18 Ekim 2017
- 8.437
- 23.110
- 598
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #42.461
Ne edem anam adam gelmeyince aciktik:)))))Heyt maşallah desene herifin maaşı bnim mideye![]()
[/QUOTE]
Oh oh iyi yaptın yarasın diycem de zaten yarıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne edem anam adam gelmeyince aciktik:)))))Heyt maşallah desene herifin maaşı bnim mideye![]()
Aynen evlendigimde 42 kiloydum hamile kaldigim 46 48 civari di 64 le de dogum yaptim suan 65 sim dusun yani.Maşallah ben atıştırdın ayranla geliştirdin sandım kız sen baya baya gömmüşsün![]()
bazilari sever alışveriş kendileri kosarlar bizimki genelde gelirken alir kendi benlen oyalanmasin diye halbuki hoc bakmam uygun neyse ona giderim yani:)))Ahahah inanmıyorum herkes böyle ozaman![]()
Oh oh iyi yaptın yarasın diycem de zaten yarıyorNe edem anam adam gelmeyince aciktik:)))))
Verirsin kuzum ya şu günler tadını çıkar sonra sıkı diyete girersinAynen evlendigimde 42 kiloydum hamile kaldigim 46 48 civari di 64 le de dogum yaptim suan 65 sim dusun yani.
Her konidan geyik yaoiyoz kuzum hosgeldin♥Ne konuşuyorsunuz bakalımben burayı hiç takip etmemistim
![]()
Hoşbuldum canımHer konidan geyik yaoiyoz kuzum hosgeldin♥
Ne yaparsin bakalim evli bekar:)Hoşbuldum canım❤
Kuzum valla çok severim bende fasulyeyi canım istedi bide ayranla turşuda ımm yarın yapardım ama bikacgün önce kurusunu yaptım1ekmek taze fasulye koyup icine ayran yapip yedim ben oturup adamda gec gelcek tokum suan ahaha hiç birşey cekmiyor canim sagol kuzum acken oluyor arada doyurunca geciyor sukur :)) tarihi hatirlamiyom gunumu unuttum subatin 28 di 30 mu ney aklima gelmiyor ki. Suoe eder oldum bian ama.
Bende heyecan yaltim bak inşallah hayırlı olur havada ask kokusu var desene benim de eşimle 10 yaş var hemen hemen 31 yaşında.

Evliyim, 3 aylık kızım var canımNe yaparsin bakalim evli bekar:)
Yasak elmaKadınlar siz dizi mizi izlemiyonuz heral![]()
ben izlerim ama izlemesemde olur bagimli degilim izlediğim var yaniiKadınlar siz dizi mizi izlemiyonuz heral![]()
Aminn canim genetik sorun ebet çıktı tüp bebek dendi net karar bizim kanlarda belli olcak bişi cikcakmi arastiriliyor.Kuzum valla çok severim bende fasulyeyi canım istedi bide ayranla turşuda ımm yarın yapardım ama bikacgün önce kurusunu yaptım,genetik demişlerdi diğer bebiştekiini demi ,ama Rabbim büyük balım onun önünde herşey eğilir ,sen dua et sadece hayırlısı nasıl ise öyle olsun hakkında.Rabbim sağ salim saglıklı evlatlar nasip etsin.
![]()
Maşallah maşallah sevilmelik bir fıstık var op annesi ♥Evliyim, 3 aylık kızım var canım![]()
Tesekkur ederiz kuzum öperimMaşallah maşallah sevilmelik bir fıstık var op annesi ♥
Hmm benim çok yaaYasak elma![]()
Daha yok canim 5yil evliyim 6 au oldu vefat edeli genetigi kötü cikti bebegimin bizdeki kan arastiriliyor suan ona göre karar verilcek riskli cikarsa gendeki kanimiz tüp önercekler galiba normal oluyor bebegim ama sorunlu oluyor bilmiyom ne olcak bakalim.Tesekkur ederiz kuzum öperimsen evlisin demi, bebek haberi var mı, ben pek okuyamadım
![]()
İnşallah Allahın izni ile bişey olmaz kuzum sen gönlünü ferah tut bizide haberdar et.ben izlerim ama izlemesemde olur bagimli degilim izlediğim var yanii
Aminn canim genetik sorun ebet çıktı tüp bebek dendi net karar bizim kanlarda belli olcak bişi cikcakmi arastiriliyor.