- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.748
- 598
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #42.481
Sagol kuzum allah razı olsun♥İnşallah Allahın izni ile bişey olmaz kuzum sen gönlünü ferah tut bizide haberdar et.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagol kuzum allah razı olsun♥İnşallah Allahın izni ile bişey olmaz kuzum sen gönlünü ferah tut bizide haberdar et.
Ben ona bi türlü ısınamadım. Sadece yasak elma ve çocuklar duymasın için açıyorum televizyonu.Hmm benim çok yaaşuan çukuru izliyorum
Açılın battal gazii geliyooor

Allahım yardımcın olsun kuzum, inşallah hayırlı zamanda hayırlısıyla evlat sahibi olursun. ❤Daha yok canim 5yil evliyim 6 au oldu vefat edeli genetigi kötü cikti bebegimin bizdeki kan arastiriliyor suan ona göre karar verilcek riskli cikarsa gendeki kanimiz tüp önercekler galiba normal oluyor bebegim ama sorunlu oluyor bilmiyom ne olcak bakalim.
Bi biskrem ver öyleGelsin gelsin![]()

vaavvv havali gelis cekilinnn yoldann gazi iniyorrrr:)))Açılın battal gazii geliyooor![]()
Allah razi olsun kardeşim♥♥ aminnAllahım yardımcın olsun kuzum, inşallah hayırlı zamanda hayırlısıyla evlat sahibi olursun. ❤
Oo istediğin biskrem olsn kutu kutu veririmBi biskrem ver öyle![]()
Ben sana veririm paketlenmiş:))))Bi biskrem ver öyle![]()
Çocuklar duymasın mıBen ona bi türlü ısınamadım. Sadece yasak elma ve çocuklar duymasın için açıyorum televizyonu.

Oo istediğin biskrem olsn kutu kutu veririm![]()
Bide halley isterim ama :)Ben sana veririm paketlenmiş:))))
Ben suan kimmilyoner bakiyom.Çocuklar duymasın mı![]()
Şuna bak hele rusvetle geliyorBide halley isterim ama :)
Çocuklar duymasın hayatım da bir tek ilk sezonunu izledim illkkkkk başladığında izledimBen suan kimmilyoner bakiyom.
Ben izledim hep ama son sezon abartilar gıcık oldu icene bakmiyom.Çocuklar duymasın hayatım da bir tek ilk sezonunu izledim illkkkkk başladığında izledim
Tatlımmmm hosgeldin kuzum♥İyi akşamlar hanımlar nasılsıniz neler yapıyorsun bakim![]()
Cikulata dükkanı alın baa :)Şuna bak hele rusvetle geliyor-Adel- biz bakkal satin alak ortak buma yetismez bogaza saglam:)))
Hoş buldum canımTatlımmmm hosgeldin kuzum♥