- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.219
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #42.541
bende onu yerrimkiiAyhhh ne güzel dedin öyle
Gulpemben seni yesinnnn
nasilsin bakalim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende onu yerrimkiiAyhhh ne güzel dedin öyle
Gulpemben seni yesinnnn
Ben varımiy geceler kizlar kimler varmisss bi bakamm![]()
van kedim benim nbrBen varım![]()
İyi heyecanlı streslivan kedim benim nbr![]()
tabi senin bebis durmaz simdi taze anne :))Ben varım ama gidicem şimdii :)
neden heycan stres noldukiineİyi heyecanlı streslisen nasılsın
Bebis uyuyor da, benim pilim bittitabi senin bebis durmaz simdi taze anne :))
oyy hadi git uyu dinlen ben hala ayaktayim bakalim nezman uyucak bizimkiiBebis uyuyor da, benim pilim bittiUyanmazsa rahat bir uyku çekeceğiz :)
Pijamaları çektim, yatıcam şimdi de yatmadan önce bi takılayım dedim :) Artık nöbeti sana devrediyoruz :)oyy hadi git uyu dinlen ben hala ayaktayim bakalim nezman uyucak bizimkii![]()
ne güzel kuzum kafa yoksam dağılma z:))Çukur, kadın, kuzgun, jet sosyete, kızım,
İzliyorum cumartesi yeni bi dizi başladı hatırlamıyorum
Önceden çalışıyordum izlemeye pek vaktim olmuyordu 7 aydır işsizim dizilere filmlere sardım![]()
iyi ediyon kuzum bende ayni iyi gelior bura.B
izimkide sahile gitti kendimi kk ya attım :)
Hem yiğen hem iki eve koş yoruldum buara kuzum ya bide bugün güzel bir haber aldım ama stres yapıyorum şuan
Hoşgeldin canim kkda takılıyorum sen nasılsın♥kizlarrrrrr napiyosunuz :)
bi gram yok desemmm:)Uyukluyan ama buradan gidemeyenler![]()
Hayırlı geceler kuzum♥Pijamaları çektim, yatıcam şimdi de yatmadan önce bi takılayım dedim :) Artık nöbeti sana devrediyoruz :)
tmmdir siraa bende iy uykular sana bebis uyanmadan uyu guzelce)Pijamaları çektim, yatıcam şimdi de yatmadan önce bi takılayım dedim :) Artık nöbeti sana devrediyoruz :)
Canım benimBabaa istiyooom :)
Sezercikteki çocuğa döndürdün beni![]()
Bugün kan değerimde hamile olduğumu öğrendim ama 5 kimyasal 1 dış gebelikten sonra stres bastı beni devam edecek mi kötü bir şey olacak mı saatlerdir böyleyimneden heycan stres noldukiine
bnde bebisle ugras dur devamm![]()
Stress yapma ya inşallah hayırlı olurBugün kan değerimde hamile olduğumu öğrendim ama 5 kimyasal 1 dış gebelikten sonra stres bastı beni devam edecek mi kötü bir şey olacak mı saatlerdir böyleyim![]()

İnşallah canım benimStress yapma ya inşallah hayırlı olur![]()
Inşallah bugün kandil. Bu günlerin yüzü suyu hürmetine rabbim bizlere de nasip eder inşallah yüzümüz güler ❤İnşallah canım benim![]()
Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşAllahBugün kan değerimde hamile olduğumu öğrendim ama 5 kimyasal 1 dış gebelikten sonra stres bastı beni devam edecek mi kötü bir şey olacak mı saatlerdir böyleyim![]()