- 29 Nisan 2015
- 31.490
- 105.775
- 798
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #43.081
İyiyim Kuzum benim şükür tvye bakıyorum acıktım ne yesem diye düşünüyorum vallaNasılsın gülüm.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyiyim Kuzum benim şükür tvye bakıyorum acıktım ne yesem diye düşünüyorum vallaNasılsın gülüm.
Ask olsun :))Aman dikkat et hasta olup ozletme kendini yoksam kimlen konuşurum ben kimse yok bak :))))
hee unuttum ben oni ama yinede ekledim :)))) gelince yazar:)
Sen ne düşünüyon:)))
Kızçelerim gönül kalmaktan yana ama hormonlar gözlerime hükmediyor resmenuyu didiiimm![]()
balbocuuu @adel8893 @melankolimm
Pembeemzik @Rumeysa___ @Reyyan__
Blue_Peri @kahvesevmemben @hizuran @Hannaz @minik kalp0753 U Ufukta_bebek @imzaben
mahperi hatun @2014prenseslerim2015 @ebiharihem
balbocuuu
Tulparr @imzaben @adel8893 @Finr @Ada duru @AnneAslan @gurtmingotam
Tulparr
Umutlu Anne Bekleyiste @KutsalI @BlueCape uyuyun canlar öptüm:)
Hormonlarını yiyim gııı git yat senKızçelerim gönül kalmaktan yana ama hormonlar gözlerime hükmediyor resmen![]()
saol balim benim darisi sana diyelim
Canımmm iyi gecelerbalbocuuu @adel8893 @melankolimm
Pembeemzik @Rumeysa___ @Reyyan__
Blue_Peri @kahvesevmemben @hizuran @Hannaz @minik kalp0753 U Ufukta_bebek @imzaben
mahperi hatun @2014prenseslerim2015 @ebiharihem
balbocuuu
Tulparr @imzaben @adel8893 @Finr @Ada duru @AnneAslan @gurtmingotam
Tulparr
Umutlu Anne Bekleyiste @KutsalI @BlueCape uyuyun canlar öptüm:)
İyi gecelerBen uyuyordum tam bi bakasım geldi hade ben uyuyorum size iyi geceler![]()
ben seni yanliz birakmam merak etme hastada olsam gekirim benAman dikkat et hasta olup ozletme kendini yoksam kimlen konuşurum ben kimse yok bak :))))
Size deİyi geceler![]()
İnşallahhh bu ay kocamdan doğum günü hediyesi olarak mı istesemsaol balim benim darisi sana diyelim![]()
Hayırlı uğurlu olsunsaol balim benim darisi sana diyelim![]()
Teşekkür ederim fıstığım havalı olmuşmuyuz
Yeme teyzesi ya zaten zar zor yapıyoruzHormonlarını yiyim gııı git yat sen![]()
kizz ne dicen bana prolukmu alİnşallahhh bu ay kocamdan doğum günü hediyesi olarak mı istesem![]()
Ooyy yemiyim öpim öpimYeme teyzesi ya zaten zar zor yapıyoruz![]()
Ba-yıl-dım beybisi kırmızı halıdaki yıldızlar gibisiniz maşallahTeşekkür ederim fıstığım havalı olmuşmuyuz![]()