- 18 Ekim 2017
- 8.437
- 23.110
- 598
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #43.261
Amu kaç aylık kuzumYorgun, uykusuz.keşke kızım dursa da temizlik yapabilsem diyorum bende
kucakçı bi kızım var
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amu kaç aylık kuzumYorgun, uykusuz.keşke kızım dursa da temizlik yapabilsem diyorum bende
kucakçı bi kızım var
![]()
3,5aylik canım, gunduz hic uyumuyo. Aksamda 11-12 gibi filanAmu kaç aylık kuzumbnim de kiz durmuyo kucakta gezmek istiyor birazdan uyuyacak ozaman yaparım artık
![]()
Çok minikmis daha geçecek bu günlerde sabret kuzum3,5aylik canım, gunduz hic uyumuyo. Aksamda 11-12 gibi filanseninkisi ne kadarlik
![]()
Ahh kuzum tadını çıkaracak hal bırakmıyor ki şımarıkÇok minikmis daha geçecek bu günlerde sabret kuzum ☺bnim ki 10 aylık çabuk geçiyor zaman tadını çıkarabilirsiniz çıkara büyüt bebeğini
♥
Inşallah kuzumkaş, fethiye çok güzel yerler
![]()
Sen Antalya merkezde misin canım?öyle valla cabım
Bnde muhabbet kuşu istiyorum bnim herifde istemiyor evde![]()
Ne güzel canımevet kuzucum![]()
Maşallah subhanallahKızlar sizi benim meleğimle tanıştırayım.
Annecim poz verir misin dedim, bakar mısınız poza![]()
Bazen dayanamayıp ızıcık ısırıveriyorumMaşallah subhanallahısır totosundan
Benim aşırı sevgiden içime katasım gelirdi yaaBazen dayanamayıp ızıcık ısırıveriyorum❤
Aynı benBenim aşırı sevgiden içime katasım gelirdi yaa![]()
Anam sen yine çok tokatlamada sersem etme sevgiden çocuğuAynı bençok sevdiğim şeyi, tokatlaya tokatlaya seviyorum.
iyice sıkıyorum sarılırken
![]()
Yok canım onu şimdi tokatlayamıyorum, kıyamıyorum o kadar.Anam sen yine çok tokatlamada sersem etme sevgiden çocuğu![]()
Severken bile Şiddet yanlısısın vesselamYok canım onu şimdi tokatlayamıyorum, kıyamıyorum o kadar.Eşimi öyle seviyorum
![]()
Canim şiddete çok karşıyım aslında ama yanaklarını tokatlamadan da sevdiğimi anlayamıyorum. Güzel olmuyo öyle kuru kuruSeverken bile Şiddet yanlısısın vesselam![]()