• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuzum bende oldum ameliyat ondan sonra geçti zaten pko
Allahım hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin kuzum. Aman takma. Hayirsizsa olmasın de.
Kadının biri 9 tane mi ne düşük yapmış. En sonunda bi oğlu olmuş. Ilkokula kadar omzunda taşımış. Adam evlenmiş, gelini de kadını öldürmüş. Tarlaya gömüp üzerine ekim yapmışlar, satıp parasını yemişler. Müge anlidaydi bi ay önce mi ne. Izledin mi bilmiyorum. Öyle olacağına hiç olmasın.

Yaaa beni kendime getir valla şuan çok mutluyum allahım ama nasıl ulaşacaz ki birbirimize şimdi gördük tamamda bidaha nasıl olacak ki yada olacak mi ki ay karamsarlığa kapıldım
Kız sabırlı ol kelee 😂 daha dün bir bugün iki accık sabret gelir elbet yine direk telefon olmaması daha iyi bence daha çok güçlenir sevginiz 😍

Allahım hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin kuzum. Aman takma. Hayirsizsa olmasın de.
Kadının biri 9 tane mi ne düşük yapmış. En sonunda bi oğlu olmuş. Ilkokula kadar omzunda taşımış. Adam evlenmiş, gelini de kadını öldürmüş. Tarlaya gömüp üzerine ekim yapmışlar, satıp parasını yemişler. Müge anlidaydi bi ay önce mi ne. Izledin mi bilmiyorum. Öyle olacağına hiç olmasın.
Oofff aynen benim bir kaynım var karısıyla birlikte kaynanama demediklerini bırakmadı kadın ameliyat oldu kalbinden çok ciddiydi durumu kadının üzerine yürümüşler o halde Allahtan görümcem kocası falan oradaymış da dışarıya atmışlar ikisini bende diyorum bunun gibi olacaksa hiiçç olmasın kocam ve köpeğimle mutluyum diye o yüzden her ay hayırlısı diye dua ediyorum belki de o yüzden olmuyor duamız kabul olduğu için 🙏

Oofff aynen benim bir kaynım var karısıyla birlikte kaynanama demediklerini bırakmadı kadın ameliyat oldu kalbinden çok ciddiydi durumu kadının üzerine yürümüşler o halde Allahtan görümcem kocası falan oradaymış da dışarıya atmışlar ikisini bende diyorum bunun gibi oşacaksa hiiçç olmasın kocam ve köğeğimle mutluyum diye o yüzden her ay hayırlısı diye dua ediyorum belki de o yüzden olmuyor duamız kabul olduğu için 🙏
Oooo neymiş oylee😱 insan o haldeyken yapılır mı böyle şeyler. Benim düşmanım hasta olsa üzülürüm. Allah'ım kolaylık versin canım 🙏

Aynen öyle. Ne zaman hayirliysa o zaman olsun. Ben her şeye öyle diyerek dua ederim. ❤

Oooo neymiş oylee😱 insan o haldeyken yapılır mı böyle şeyler. Benim düşmanım hasta olsa üzülürüm. Allah'ım kolaylık versin canım 🙏

Aynen öyle. Ne zaman hayirliysa o zaman olsun. Ben her şeye öyle diyerek dua ederim. ❤
Aynen öyle canım ömür törpüsü resmen iğrenç bir insan tehditler savurur falan bizim burda dokuztekne diye bir köy var orada kardeş kavgası oldu kardeşin biri iki abisi ve yengelerini öldürdü karısıyla ikisi hapse girdi karısı azmettirmekten gelip kaynanama dokuteknedeki gibi yapacam hepinizi öldürecem falan dermiş düşün mahkemeye verdi kaynanam la bekar kaynım karar çıkmış eğer tekrar huzursuzluk ve kavga çıkarırsa direk hapse girecekmiş 1 sene korkudan kıpırdayamıyor şimdi

Aynen öyle canım ömür törpüsü resmen iğrenç bir insan tehditler savurur falan bizim burda dokuztekne diye bir köy var orada kardeş kavgası oldu kardeşin biri iki abisi ve yengelerini öldürdü karısıyla ikisi hapse girdi karısı azmettirmekten gelip kaynanama dokuteknedeki gibi yapacam hepinizi öldürecem falan dermiş düşün mahkemeye verdi kaynanam la bekar kaynım karar çıkmış eğer tekrar huzursuzluk ve kavga çıkarırsa direk hapse girecekmiş 1 sene korkudan kıpırdayamıyor şimdi
Allahım nasıl insanlar var böyle 😱
Allahım hayırlı evlat versin herkese.
Insan bu dünyaya çocuk doğurmaya korkar valla.
Herkes mutlu olsun ki, kimseye sataşmasin 🙏

oha kız ne anlattın sen öyle :(

Annemin önünde olduğu kadar sohbet ettik işte. Eskiden bahsetti bi gün sana bakarken araba ıslatmıştı beni falan dedi nasılsın dedi öyle havadan sudan konuştuk hep gülüştük falan

bi gün sana bakarken araba ıslatmıştı beni

oğlan seni bayadır kesiyorrrrr :KK57: ve itiraf etmiş

Back
X