- 18 Mart 2019
- 805
- 1.264
- 33
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #43.761
Kız bu duyguyu ben uzun zamandır yaşamamıştım eski nişanlıma bile böyle hissetmedim çok tatlı çok güzel geliyorGelir geliryaa ne güzelll
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız bu duyguyu ben uzun zamandır yaşamamıştım eski nişanlıma bile böyle hissetmedim çok tatlı çok güzel geliyorGelir geliryaa ne güzelll
Bak işte herşeyde var bir hayır o zaman numaranı vermiş olsaydın şuan böyle hissetmeyecektin bence biraz daha uzak kalın daha çok çoğalacak aşkınızKız bu duyguyu ben uzun zamandır yaşamamıştım eski nişanlıma bile böyle hissetmedim çok tatlı çok güzel geliyor![]()
Müşteri geldi sigara sordu ben öneriyordum lafa girdi kendisi konuştu önerdi ben bi tane çıkardım bunu deneyin dedim gözümün içine bakıyor sonra sustum ben böyle minik minik bakışmalar oldu kıskanç birine benziyor amaBak işte herşeyde var bir hayır o zaman numaranı vermiş olsaydın şuan böyle hissetmeyecektin bence biraz daha uzak kalın daha çok çoğalacak aşkınız❤
Yaaa sahiplenmişşşş bak işteee ayy çok mutlu oldummMüşteri geldi sigara sordu ben öneriyordum lafa girdi kendisi konuştu önerdi ben bi tane çıkardım bunu deneyin dedim gözümün içine bakıyor sonra sustum ben böyle minik minik bakışmalar oldu kıskanç birine benziyor ama![]()
Geçmiş olsun canımNe yapim eve yeni geldim annemin kolunda lif yırtılması olmuş hareket ettirmemesi lazımmış gittim yemek bulaşık falan yeni geldim evesen napıon
Hoşgeldin canim bemde hosgeldim ahah napiyon bakem bem yemekler yaptim oturuyom sen.Hoş geldinkızlar bende geldim napıyorsunuz bakem
![]()
Geçmiş olsun kuzum ya kiyamam ben anneme allah yardımcısı olsun tez ilesir. Ins kuzum.Ne yapim eve yeni geldim annemin kolunda lif yırtılması olmuş hareket ettirmemesi lazımmış gittim yemek bulaşık falan yeni geldim evesen napıon
Ne kinustunuz evlimi bekarmi öğrendinmi kuzum oda baktimi aşkla. Ben sendende heyecan yaptım heral ahahaEveeeet geldi ve benim heyecandan elim ayağım boşaldı resmen yüzüm gözüm bile seyirdi diyebilirim tatlı tatlı bakıştık annem vardı sohbet ettik biraz kaldı orda sonra gitti ay çok mutlu oluyorum onu düşündükçe![]()
Hoşgeldin canimin içi♥Napiyonuz canlar♥
Hoş geldin balım bnde geldimHoş geldinkızlar bende geldim napıyorsunuz bakem
![]()
Ayyy bendeeeYaaa sahiplenmişşşş bak işteee ayy çok mutlu oldumm❤
Ahaha aşıksın sen aşıksın arkadaşEveeeet geldi ve benim heyecandan elim ayağım boşaldı resmen yüzüm gözüm bile seyirdi diyebilirim tatlı tatlı bakıştık annem vardı sohbet ettik biraz kaldı orda sonra gitti ay çok mutlu oluyorum onu düşündükçe![]()
Galiba bekar yüzük falan yok arayan bir kadın yok galiba aşkla baktııııHoşgeldin canim bemde hosgeldim ahah napiyon bakem bem yemekler yaptim oturuyom sen.
Geçmiş olsun kuzum ya kiyamam ben anneme allah yardımcısı olsun tez ilesir. Ins kuzum.
Ne kinustunuz evlimi bekarmi öğrendinmi kuzum oda baktimi aşkla. Ben sendende heyecan yaptım heral ahaha
Valla aşık oldum galibaaaaAhaha aşıksın sen aşıksın arkadaşhakkında hayirlisi olsun canım benim
♥

Sağol canımGeçmiş olsun canım
Sağol balımmHoşgeldin canim bemde hosgeldim ahah napiyon bakem bem yemekler yaptim oturuyom sen.
Geçmiş olsun kuzum ya kiyamam ben anneme allah yardımcısı olsun tez ilesir. Ins kuzum.
Ne kinustunuz evlimi bekarmi öğrendinmi kuzum oda baktimi aşkla. Ben sendende heyecan yaptım heral ahaha
Hadi hayırlısı bakalım yarın olacakAyyy bendeee![]()
Hoş buldum kuzumHoş geldin balım bnde geldimyemekler yendi çay koydum birazdan sıcak sıcak içerim canım deli gibi çay istiyor
❤
Amanın hamilemisin sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım benimHoş buldum kuzumafiyet şeker bal olsun ben içmiyorum şimdilik hamilelik başlangıcı diye
benim yerimde hüplet
![]()
Hos buldum canımın içiHoşgeldin canimin içi♥
Daha çok küçük canım 4+1 iz bugünAmanın hamilemisin sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım benimkıyamadım şimdi
tmm senin için hupletirim
♥
ben daha yemedim ohhhhHoş geldin balım bnde geldimyemekler yendi çay koydum birazdan sıcak sıcak içerim canım deli gibi çay istiyor
❤
ayyyy ilk asamayi geçtik desene.Galiba bekar yüzük falan yok arayan bir kadın yok galiba aşkla baktıııı![]()
Tadina baktim ama keyifle yemedim herof gelmedi daha.Hos buldum canımın içi♥ naptın yedinmi makarnayı
![]()
Ayyyyy kizzz çok sevindim hadi gözün aydin canimmm♥♥♥♥Daha çok küçük canım 4+1 iz bugünerken haber verdi
biz eşimle oturup çay içmeye bayılıyoruz o olmasa günde 3-4 bardak anca içiyorum şim paso su içiyorum
![]()