• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Daha çok küçük canım 4+1 iz bugün 😍 erken haber verdi 😁😁 biz eşimle oturup çay içmeye bayılıyoruz o olmasa günde 3-4 bardak anca içiyorum şim paso su içiyorum 😁😁😁
Oh oh yarasın bebise 😍 ilk çocuk demi canım kaç yıllık evlisin 🙈 ♥️ insallah hamileliğin çok rahat geçer bulantisiz ağrısız tadını cikarirsin kuzum 😍♥️

Oh oh yarasın bebise 😍 ilk çocuk demi canım kaç yıllık evlisin 🙈♥ insallah hamileliğin çok rahat geçer bulantisiz ağrısız tadını cikarirsin kuzum 😍
Evet canım ilk bebek olacak ama tahliksiz gebelikler geçirdim ilk defa iyi başladık 🤗 iki yıllık evliyim canım

Ne yapim eve yeni geldim annemin kolunda lif yırtılması olmuş hareket ettirmemesi lazımmış gittim yemek bulaşık falan yeni geldim eve 😥 sen napıon
Geçmiş olsun canım benim, Allah'ım şifa versin 🙏
Hoş buldum kuzum 🤗 afiyet şeker bal olsun ben içmiyorum şimdilik hamilelik başlangıcı diye 🙄 benim yerimde hüplet 😁😁
Günde 1 bardak çay ve kahve içebilirsin kuzum. Bende icmistim❤

Bizde kese için karından bakmayacaklar canım perşembe günü vajinal ultrasona alacakmış doktor 🤗
Karindan niye bakmiyor kuzum ben yeni gebelere onermiyom vajinal ya bende ikinci dusukde surekli bakti alttan halam kızdı yeni olan hamilelikde altan zorluyor dedi ama nasip yanidw o işler benim son 5 haftada karindan gözüktü kese.

Evet canım ilk bebek olacak ama tahliksiz gebelikler geçirdim ilk defa iyi başladık 🤗 iki yıllık evliyim canım
Ay insallah sağlıkla gelir inşallah 😁😍♥️ çok sevindim canımbnde iki yıllık evliyim çiçeği burnunda olmasa da elinde gelinleriz biz :D :D 😫😫😫😫🤣

Karindan niye bakmiyor kuzum ben yeni gebelere onermiyom vajinal ya bende ikinci dusukde surekli bakti alttan halam kızdı yeni olan hamilelikde altan zorluyor dedi ama nasip yanidw o işler benim son 5 haftada karindan gözüktü kese.
Benim 5 kimyasal 1 dış gebeliğim oldu canım tedbirli olmak adına kontrollerim sıkı yapılıyor

Aslında doktorum birşey demedi kuzum ben demir ilacı kullanıyorum kafein demir bağlamını etkiliyor diye içmeye pek yanaşmıyorum
Ilk başlarda bi kaç gün bende içmedim, baktım olmuyor. Günlük 1 bardak çay 1 bardak kahve içmeye başladım.
Bi zaman sonra zaten kahveden tiksindim. Hamilelik bitene kadar eve sokmadım. Hâlâ da biraz soğuğum ona karşı :KK70:kahve aşktı bi de benim için :KK70:

Back
X