• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aa evet, bu konuda maalesef sorun yasıyoruz biraz. Eşimi değil ama özellikle beni kıskanıyor sanırım. Bebekle olduğum anlarda hırçınlaşıyor ve duygu sömürüsüne girişiyor
Hadi yaa gerçekten değişik durum ne dicemi bilemedim valla aman bebeğe zarar verme gibi bişey olmasında dikkat et kuzumya

Benim aksilik olmazsa temmuz ayında kedişim gelir aralıkta da bebiş 😍
Aralarında çok zaman olmazsa alışırlar demi
Yani fazla aralık olsa da olmasa da kediler biraz kıskançtır. Elbet ki alışırlar ama biraz zaman ve alışma süreci olacaktır :)

Hadi yaa gerçekten değişik durum ne dicemi bilemedim valla aman bebeğe zarar verme gibi bişey olmasında dikkat et kuzumya
Dikkat ediyoruz kuzum, asla tek bırakmıyorum, biraz büyüdüğünde 3'lü oyunlara girişeceğim biraz daha ev halkından sayması için.

Yani fazla aralık olsa da olmasa da kediler biraz kıskançtır. Elbet ki alışırlar ama biraz zaman ve alışma süreci olacaktır :)

Dikkat ediyoruz kuzum, asla tek bırakmıyorum, biraz büyüdüğünde 3'lü oyunlara girişeceğim biraz daha ev halkından sayması için.
En iyisi kuzum benim,

Zor ama güzel süreçler hem bebek içinde güzel merhamet duygusu aşılanır

Back
X