- 29 Nisan 2015
- 31.490
- 105.775
- 798
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #44.261
Kız İstanbul degilmiydin ben yanlışmı hatırlıyom
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız İstanbul degilmiydin ben yanlışmı hatırlıyom
Evet kuzum Adanalıyım ben biz sıcakken havaların aniden soğumasına alışık değilik demek istedimKız İstanbul degilmiydin ben yanlışmı hatırlıyom![]()
Alış canım bu hayatta herşeye alışıyon vallaEvet kuzum Adanalıyım ben biz sıcakken havaların aniden soğumasına alışık değilik demek istedim![]()
Doğru diyonAlış canım bu hayatta herşeye alışıyon valla![]()
Şaşırmayan yermi varDoğru diyonAdanada havalar şaşırdı
![]()
Yeni duydum kuzum hadi gözün aydın, hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşaAllahÜlserim var kuzum hamilelik mideme vurmaya başladışimdi doktordan çıktık gece kötüydüm
Günaydın kuzum evet iki gün sonraAnaaam seninde yaklaştı doğum günün![]()
Sağol kuzumYeni duydum kuzum hadi gözün aydın, hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşaAllah
Rahatsızlığın için acil şifalar diliyorum..Daha kötü olmazsın umarım ❤

Ahaha en büyük yorgunluğun bu olsun kuzumKızlar günaydın
Mutlu haftalar
Kaç gündür çok yoruluyorum sürekli dışarılardayım akşam oluyor yarın bir yere gitmicem diyorum hoppppppp sabah kendimi gezmeye gitmek için hazırlanırken buluyorum
Birazdan kuaföre gidip ordan da kayınvalideme geçicem![]()
Günaydın canımAhaha en büyük yorgunluğun bu olsun kuzum♥ iyi gezmeler sana gunaydi bu arada
![]()
Allah kolaylık versin canımGünaydın canımvallahi bu hafta çok yoruldum bi de bebek olunca onu hazırla kendimi hazırla evi topla çok yoğun geçiyor yaaa
7.5 aylık olucaz canım kızzzzzAllah kolaylık versin canımhep konuşuyoruz tam sorunum diyorum unutuyorum bebeğin kısmı erkek mi kaç aylık ☺
Maşallah canım Allah uzun ömürler versin7.5 aylık olucaz canım kızzzzz❤❤
Sağol tatlım benim bi tane de büyük kızım var 12 yaşındaMaşallah canım Allah uzun ömürler versin ♥bnim de kızım.var 10 aylık
☺♥
Hayat sana güzel kuzumKızlar günaydın
Mutlu haftalar
Kaç gündür çok yoruluyorum sürekli dışarılardayım akşam oluyor yarın bir yere gitmicem diyorum hoppppppp sabah kendimi gezmeye gitmek için hazırlanırken buluyorum
Birazdan kuaföre gidip ordan da kayınvalideme geçicem![]()
Günaydın :)Merhabalar, günaydın herkesee