• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evet Eskili köfte 🤫 aklımda bnim de o var ama herif sevmiyor hemen yüzünü eskitiyo 😤😤😤😤😤😤🤣 seninle yemek fikirkerimiz ne çok yakın 🤣🤣 bn çok severim sulu köfteyi biz Eskili deriz içine nohut fasulye yeşil mercimek patates koyarız eski sıkar yeriz ağzım sulandı giz

knka olmak bunu gerektirirdi :D :D vay öylesini hiç yemedim ya değişikmişşşş kııız :D

Hamilemisin kuzum 😁🙈 hamileyken çok okurdum oraları :KK70: yimekte ne var gı 🤣🤣🤣😍
Evet ama daha 10haftalık önümüzde 30hafta var 😁😁😁
Hastayımm yatıyorum valla gözlerim yarı açık 😁
Şehriye çorbası var dünden
Akşama da köfteli patates yemeği yanına pilav salata yoğurt oh yeter artar bile 😘😘

Evet ama daha 10haftalık önümüzde 30hafta var 😁😁😁
Hastayımm yatıyorum valla gözlerim yarı açık 😁
Şehriye çorbası var dünden
Akşama da köfteli patates yemeği yanına pilav salata yoğurt oh yeter artar bile 😘😘
Amooo minicik mercimek kadar oy oy masallah 😍😍😍😁 bulantin varmı kuzum bnim kuzenim de hamile 8 haftalık bulantidsn kalkamiyo 😔 insallah senin ki güzel geçiyordur 😍♥️😁

Amooo minicik mercimek kadar oy oy masallah 😍😍😍😁 bulantin varmı kuzum bnim kuzenim de hamile 8 haftalık bulantidsn kalkamiyo 😔 insallah senin ki güzel geçiyordur 😍😁
Midem çok bulanıyo evet özellikle sabahları çook kusuyorum ama gün içinde pek fazla olmuyor, koku falan etkilerse ancak
Ultrasonda 11haftayız :))
Geçen hafta 3cmdik teyzesi büyüyoruz 😍😍
Bulantı haricinde rahat geçiyor çok şükür işimi yapıyorum yemeğimi yiyorum geziyorum, umarım kuzen de zaman geçtikçe iyi olur (kız olursa bulantı daha çok olur derler)
Sen napıyosun güzel anne 😘😘

Midem çok bulanıyo evet özellikle sabahları çook kusuyorum ama gün içinde pek fazla olmuyor, koku falan etkilerse ancak
Ultrasonda 11haftayız :))
Geçen hafta 3cmdik teyzesi büyüyoruz 😍😍
Bulantı haricinde rahat geçiyor çok şükür işimi yapıyorum yemeğimi yiyorum geziyorum, umarım kuzen de zaman geçtikçe iyi olur (kız olursa bulantı daha çok olur derler)
Sen napıyosun güzel anne 😘😘
Evet kuzum kız da çok oluyo ama kızı var erkek olursa iyi olur diyo (: insallah kuzum 😍 masallah sana da nazar değmesin :nazar::KK68:menun çok güzel aksam sende yiyin ben yemeği :D bnde kızla uğraşıyorum balım yemek yapacağım insallah totomu kaldra bilirsem :D

Evet kuzum kız da çok oluyo ama kızı var erkek olursa iyi olur diyo :-) insallah kuzum 😍 masallah sana da nazar değmesin :nazar::KK68:menun çok güzel aksam sende yiyin ben yemeği :KK70: bnde kızla uğraşıyorum balım yemek yapacağım insallah totomu kaldra bilirsem :KK70:
Hahahah kaynanayla yaşamanın güzelliği çıktı bi tane bak 😍😁 menüyü ben bulurum o pişirir, o bulur ben pişiririm 😁
Dün görümcem buradaydı sağolsun çorba yaptı, çok yapmış var daha
Bende kıymayı çıkartırım suyu kaynatır patatesleri soğanı soyar doğrar hazır ederim annem(kv) yemeği yapar 😁

Ama bende sabahtır evi süpürdüm halılar yıkamadan geldi onları serdim çöpleri attım bulaşık yıkadım vs şimdi dinleniyorum oh
İçli köfte demişsiniz nasıl da severiiim
Eşimi aradım akşam gelirken getir dedim😁😁
Canımm gel kapım hepinize her zaman açık 😍😍💞

Hahahah kaynanayla yaşamanın güzelliği çıktı bi tane bak 😍😁 menüyü ben bulurum o pişirir, o bulur ben pişiririm 😁
Dün görümcem buradaydı sağolsun çorba yaptı, çok yapmış var daha
Bende kıymayı çıkartırım suyu kaynatır patatesleri soğanı soyar doğrar hazır ederim annem(kv) yemeği yapar 😁

Ama bende sabahtır evi süpürdüm halılar yıkamadan geldi onları serdim çöpleri attım bulaşık yıkadım vs şimdi dinleniyorum oh
Eşimi aradım akşam gelirken getir dedim😁😁
Canımm gel kapım hepinize her zaman açık 😍😍💞
Kuzum bnim oh oh Allah samimiyetinizi arttırsin ♥️😍 😁 baya sansliyim desene bak -Adel- -Adel- hamileyken sen insallah 😁😍♥️
Kuzum hakkını helal et nolur 🙈😔 yapamıyorum diye mecbur yazdım canım benim akşam yiyince msj at olurmu yemezsen üzülürüm çünkü :( ♥️

Kuzum bnim oh oh Allah samimiyetinizi arttırsin ♥😍😁 baya sansliyim desene bak -Adel- -Adel- hamileyken sen insallah 😁😍

Kuzum hakkını helal et nolur 🙈😔 yapamıyorum diye mecbur yazdım canım benim akşam yiyince msj at olurmu yemezsen üzülürüm çünkü :KK43:
Yaa üzülme kıız aşermedim, normalde de severim 😁❤️❤️❤️
Ay sen ne tatlı ne düşünceli Bi hatunsun teşekkür ederim 💞
Yazarım tamam 😁❤️

Back
X