- 7 Ocak 2018
- 27.656
- 80.243
- 598
- 36
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #44.361
Aynen kız zaten içimden felak nass okudumÖvün beni övünnöylesin tabi kıçını kaşı bunları gözü maazallah dağ taş deler
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen kız zaten içimden felak nass okudumÖvün beni övünnöylesin tabi kıçını kaşı bunları gözü maazallah dağ taş deler
![]()
Yok mu ilacın felan kuzum çok geçmiş olsun..Sağol kuzuminşallah kötülemez canım ya saat kurmuş gibi akşam saatlerinde yanıyor
![]()
Sağol canım yok daha doktoruma söylemedim sabah gittiğimde söyleyecemYok mu ilacın felan kuzum çok geçmiş olsun..![]()
Günaydın canım. Nasılsıngünaydın hanımlar ballı çörekler![]()
Günaydın canım. Nasılsın![]()
Hahhhhh. Neler yapmadım ki hemen sayıyorumiyiyim canım işteyim kahvaltı yaptım sen neler yaptın bu sabahın kör saatinde![]()
Hahhhhh. Neler yapmadım ki hemen sayıyorum
Büyük kızı okula gönderirken küçük cadı uyandı
Bulaşıkları makinaya kattım
Çamaşır katladım
Kızın odasını oturma odasını topladım
Kahvemi yaptım şimdi minnoşu sallıyorum![]()
Aynen napim yaaa yoksa işler hiç bitmiyor gerçi yap yap aynı öğlene de çarşıya çıkıcamooo yarı işler çoktan bitti bile hızlı olmak bunu gerektirir![]()
Aynen napim yaaa yoksa işler hiç bitmiyor gerçi yap yap aynı öğlene de çarşıya çıkıcam![]()
Evet canım kilo verdim ya dolabımı yenilemem lazımooo gezmelerrr alışveriş mi yapacasın
;Evet canım kilo verdim ya dolabımı yenilemem lazım![]()
Günaydın balım nasılsın napiyongünaydın hanımlar ballı çörekler![]()
Hiç evde durma sen zaten sonra yoruldum diye isyan etEvet canım kilo verdim ya dolabımı yenilemem lazım![]()
Günaydın balım nasılsın napiyon♥
Aynen canım ya resmen ayaklarımın altı sızlıyorrrrHiç evde durma sen zaten sonra yoruldum diye isyan et♥
Oy iyi yaptın kuzum vallahaiyiyim kuzucuk bugün sahalara geri döndüm![]()