- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #44.441
öğlen oldu kızlar napıyonuz yaaaaaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
minikk nbröğlen oldu kızlar napıyonuz yaaaaaa
Sefanız olsun canım benim yerime de gezinİyi çok şükür canım dikkat et yine de sen dün çarşıya çıkıcaktım yağmur yağdı çıkamadım şimdi hazırlandım prenseslerle gezicem❤❤❤
minikk nbr![]()
Sabah öğle akşam farketmez yemek yiyorum su içiyorumöğlen oldu kızlar napıyonuz yaaaaaa
pek aramyoz aslinda sende koysna daha guzel oluyoiyiyim tatlım snden naber :) nasılsın kızzz şu profilleri çok mu arıyonuz![]()
fala yeme bak sora benim gbi 16 kilo alirsinSabah öğle akşam farketmez yemek yiyorum su içiyorumsen ne yapıyorsun minik
![]()
Yok kız Allah korusun benim hali hazırdakiler yeterfala yeme bak sora benim gbi 16 kilo alirsin![]()
ceviz ye bol bol bulanti flan basladimiYok kız Allah korusun benim hali hazırdakiler yeterfazla su içiyorum ya çok acıkmıyorum zaten kuzum ama sık sık birşeyler atıştırıyorum çiğ kuru yemişe dadandım buara
![]()
Ceviz ve badem çok yiyorum canım henüz başlamadı hala geceleri yanma oluyor onu da yoğurtla hafifletim gibiceviz ye bol bol bulanti flan basladimi
evet o normaldir cnm keseyi gormedinmi dahaCeviz ve badem çok yiyorum canım henüz başlamadı hala geceleri yanma oluyor onu da yoğurtla hafifletim gibi
su önemli canım ihmal etmeyesin :) bizim miniğimiz nasıl iyimi kuzumSabah öğle akşam farketmez yemek yiyorum su içiyorumsen ne yapıyorsun minik
![]()
pek aramyoz aslinda sende koysna daha guzel oluyo![]()
nerden koyuyosunuz ki bilmiyom benbana öğret
![]()
googleye hareketli gifler yaz ordan sec indir bura koynerden koyuyosunuz ki bilmiyom benbana öğret
![]()
googleye hareketli gifler yaz ordan sec indir bura koy![]()
tombik yanak seven bana gelsinon numara 5 yildiz![]()
tmmdirtombik yanak seven bana gelsin![]()
Dün birşey gördük doktorum muhtemelen kese dedi ama yarın emin olmak için tekrar gidecemevet o normaldir cnm keseyi gormedinmi daha