- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #44.561
Çocuk yapmaya koca lazım, benimki piyasada yokNiye zor gııı delüü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çocuk yapmaya koca lazım, benimki piyasada yokNiye zor gııı delüü
Nerde gi yoksa ayrı şehirlerde misinizÇocuk yapmaya koca lazım, benimki piyasada yok![]()
Görevi gereği pek yan yana olamıyoruz kuzum. Şehir içi, dışı adam heryerdeNerde gi yoksa ayrı şehirlerde misiniz![]()
Yaa çok zor olmalı evlisin ama uzaksın.Görevi gereği pek yan yana olamıyoruz kuzum. Şehir içi, dışı adam heryerdeBir yanımda değil
![]()
Sorma.. dokunsalar ağlayacak modda yaşıyorum ama olsun. Canı sağolsunda...Yaa çok zor olmalı evlisin ama uzaksın.
Allah Sabırlar versin kuzumSorma.. dokunsalar ağlayacak modda yaşıyorum ama olsun. Canı sağolsunda...![]()
İyi geceler tatlımIyi geceler :)
Yenice uzandım tatlım sen napıyonKızlaarr napıyonuz
Bende oturuyorum sabahlar olmasın yineYenice uzandım tatlım sen napıyon
Kız niye yat uyuBende oturuyorum sabahlar olmasın yine![]()
Eşim gececi bende dün uykumda yine ayaklanmışım korkuyorum uyumayaKız niye yat uyu
Hadiyaa kız Allah korusun dikkat et ne olur ne olmazEşim gececi bende dün uykumda yine ayaklanmışım korkuyorum uyumaya![]()
Aynen işte kuzum arada oluyor çok yorulunca bekarken kalkıp konuşurmuşum annem anlatırdı hatta eşimle sevgiliyken aramış bir kere açıp küfretmişim ne arıyon arama demiyor muyun falan diye anlamış sayıkladığımıHadiyaa kız Allah korusun dikkat et ne olur ne olmaz
Allahımya güleyimmi ağlıyayımmı bilemedim kızAynen işte kuzum arada oluyor çok yorulunca bekarken kalkıp konuşurmuşum annem anlatırdı hatta eşimle sevgiliyken aramış bir kere açıp küfretmişim ne arıyon arama demiyor muyun falan diye anlamış sayıkladığımıama evlendikten sonra hareketlenmeye başladım 7 senedir 2. Kez oldu inşallah ilerlemez
![]()
Kız işte arada oluyor diye aldırış etmedim bakalım tekrarlamaz inşallah internetten baktım ama ergenlik döneminden sonra biter yazıyor halbuki bende sonradan sayıklamalar başladı sayıklama sık sık oluyor ama 2 kez hareketlenme oldu bakalım olmaz inşallah tekrar, hoş eşimin uykusu ağır kalkıp oturmalar falan olsa da farkına varmaya bilir kamera mı yerleştirsem eve acabaAllahımya güleyimmi ağlıyayımmı bilemedim kız. Kuzum bir doktora görünseydinya
Valla koy bencedeKız işte arada oluyor diye aldırış etmedim bakalım tekrarlamaz inşallah internetten baktım ama ergenlik döneminden sonra biter yazıyor halbuki bende sonradan sayıklamalar başladı sayıklama sık sık oluyor ama 2 kez hareketlenme oldu bakalım olmaz inşallah tekrar, hoş eşimin uykusu ağır kalkıp oturmalar falan olsa da farkına varmaya bilir kamera mı yerleştirsem eve acaba![]()
Kız bi de bunun o kadar kötü versiyonları varmış ki yurt dışında bir yerde nere olduğunu hatırlamıyorum kadın evden çıkıp sokakta tanımadıklarıyla ilişkiye giriyormuş sevgilisi bi gün peşinden çıkınca fark etmiş dr a götürmüş tedavi görmüş eşim bunu okuyunca lan seni yatağa bağlayıp gidim en iyisi diyor çıkıp gidersen diyorValla koy bencedeay valla çok sakıncalıyaa anam kocana de kapıyı falan kitlesin saklasın anahtarıda
![]()
Yok artıkıııın töbeler töbesi Allahım seen koru kız kalk kitle kapıyı anahtarıda yutKız bi de bunun o kadar kötü versiyonları varmış ki yurt dışında bir yerde nere olduğunu hatırlamıyorum kadın evden çıkıp sokakta tanımadıklarıyla ilişkiye giriyormuş sevgilisi bi gün peşinden çıkınca fark etmiş dr a götürmüş tedavi görmüş eşim bunu okuyunca lan seni yatağa bağlayıp gidim en iyisi diyor çıkıp gidersen diyor![]()