- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.219
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #44.601
nasi geziyonki kizzValla gezmemek için uyumicam bu gece![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasi geziyonki kizzValla gezmemek için uyumicam bu gece![]()
Gezme değil aslında nasıl desem mesela komodinin üstündekileri yere dizme veya üstümü çıkarma ışığı söndürme gibi bunlar hep uyurgezelik diye adlandırılıyornasi geziyonki kizz
bnm ablamda 2 3 defa oyle oldu kucuken gece kalkip disari cikmis havlu havlu diye babamlar fark edip yolun basindan getirmisler eve sora kapiyi kitliyip sakliyolardi anahtari. evliykende gece kalkip isigin dugnesini ariyomusGezme değil aslında nasıl desem mesela komodinin üstündekileri yere dizme veya üstümü çıkarma ışığı söndürme gibi bunlar hep uyurgezelik diye adlandırılıyorkız bide hiç bişe hatırlamamak ayrıca kötü dün tektim evde üstümü çıkarmışım ışığı kapatmışım yatmışım geri sabah kalktım şok oldum
Havlu havlu diye derken nasıl yaniiibnm ablamda 2 3 defa oyle oldu kucuken gece kalkip disari cikmis havlu havlu diye babamlar fark edip yolun basindan getirmisler eve sora kapiyi kitliyip sakliyolardi anahtari. evliykende gece kalkip isigin dugnesini ariyomusama cok ürtükütü yaa o an insan uyansa cok korkar heralde
bilmem havlu havlu diyomusHavlu havlu diye derken nasıl yaniii
Yok kız genelde uyanılmıyor yatağa geri yatıyorlar "yatıyoruz" yada![]()
Yok artık yaa benim ablamda yastık yüzünü duvara sürte sürte asmaya çalışmış sonunda ip çıkmış tesadüf duvardaki küçük çıkıntıya takılmış hıh oldu diyip yatmış bu olaya şahit olan kişi teyzem kadın halaa kahkahayla güler aradan nerdeyse 20 sene geçtibilmem havlu havlu diyomus![]()
ahaha sizde genetik deseneYok artık yaa benim ablamda yastık yüzünü duvara sürte sürte asmaya çalışmış sonunda ip çıkmış tesadüf duvardaki küçük çıkıntıya takılmış hıh oldu diyip yatmış bu olaya şahit olan kişi teyzem kadın halaa kahkahayla güler aradan nerdeyse 20 sene geçti![]()
Aynen kuzum iki dayımın çocuklarında teyzemin kızında ablam ve bende varahaha sizde genetik desene![]()
Aynen kuzum iki dayımın çocuklarında teyzemin kızında ablam ve bende var![]()

bune arkadas aile boyu deseneGünaydın ben birazdan uykuya geçecem herkes kalkar ben yatarGünaydın kızlarNe çok sayfa olmuş böylee yaa. Konular tükenmez
tam bahar gelecekken yağmurlar soğuklar başladı her yerde yaa
Ben deeeGünaydın ben birazdan uykuya geçecem herkes kalkar ben yatar![]()
Kusmuklarımı saça saça ilerledim topikte vallahiEh işte minosete abandım. Kendimi diriltme çabaları
![]()
S Seda2012EmreDiktorya Secret
-Adel-
balbocuuu T Tatlianne20
minik kalp0753
Tulparr kizlaaar napiyonuz
Oturuyorum valla kaynanam sağımda sigara içiyor boğuyor beni dumanaS Seda2012EmreDiktorya Secret
-Adel-
balbocuuu T Tatlianne20
minik kalp0753
Tulparr kizlaaar napiyonuz