- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.219
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #44.641
sukur kuzum simddi pespese gelir artik birakmiyoki bakim yanida sis gibi ama bi biraksaOy oy kuzum bnim op yerime onu teyzesi yesin onu. Şükür atlattın kuzum ya darısı bize
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sukur kuzum simddi pespese gelir artik birakmiyoki bakim yanida sis gibi ama bi biraksaOy oy kuzum bnim op yerime onu teyzesi yesin onu. Şükür atlattın kuzum ya darısı bize
![]()
Hahaah :)) anlatmayı severim :))neguzel anlattin oyle ya yasadim resmen![]()
Valla gezmekten cok banka banka kosturdum is meselesi isteBnde kızla ugrasiyom teyzesi oh gez bakalım değişiklik iyi oluyooo![]()
Eşimi maça yolladım oturuyom sizlerS Seda2012EmreDiktorya Secret
-Adel-
balbocuuu T Tatlianne20
minik kalp0753 @Tulparr kizlaaar napiyonuz
Ahaha ben yuvarlanamiyirum bu kiloyla deprem olur![]()
atesi yok ben hic anlamadim kiz kacgundur cok huysuzdu bnde alti elliyorum bisey yok dun annem gelmisdi dedi bunun disi cikmis meger ustten cikmis yaa nasi sevindim varya![]()
İyilik bebekimm yaa disardaydim bugun islerim vardi eve geldim simdi sen napyosun![]()
Selamm evet ben o bayanin ta kendisiyimselam sen bnm duvarıma yazan bayansın![]()
Selamm evet ben o bayanin ta kendisiyim![]()
İyim canimm tanisalim tabisii buyuk bi zevklenasılsınız bayaaaaantanışalım
![]()
olur canım bende mutluluk duyarım :) 23 yaşındayım 8 aylık evliyim bebem yokİyim canimm tanisalim tabisii buyuk bi zevkleismim nuray yarismaya istanbuldan katiliyorum 30 yasindayim 3 yasinda cadi bi kizim var onun ismide miray
tum arkadaslarima basarilar diliyorum
İveeett seni taniyalim kuzucum @minik kalp0753
Ay daha yeni evlisin seeenn zamani gelince bebede olur canimmolur canım bende mutluluk duyarım :) 23 yaşındayım 8 aylık evliyim bebem yokismim melike
![]()
![]()
Ay daha yeni evlisin seeenn zamani gelince bebede olur canimm![]()
Oy oyy daha yasinda genc senin olur tabi hemde en tatlisindan en sagliklisindan bidenem benim tez vakitte tattirsin sana mevlam annelik duygusunu insallahhinşallah tatlış bol bol dua edin banaolsun allahın izniyle
![]()
amin inşallah isteyen tüm herkese nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasınOy oyy daha yasinda genc senin olur tabi hemde en tatlisindan en sagliklisindan bidenem benim tez vakitte tattirsin sana mevlam annelik duygusunu insallahh![]()
aynenn alicam dedide alma dedim bitane danone al yeterartık dişini ilk kim gördüyse hediye alcak![]()
aynenn alicam dedide alma dedim bitane danone al yeter![]()
bnde cok severim tmam sana danone alicamm hemide cikolataliidanone bende isterim çok seviyorum![]()
Aminn coook aminn bidenem benimamin inşallah isteyen tüm herkese nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasın![]()