- Konu Sahibi Tatlianne20
- #45.141
Canım evlilik yıkmak zor ama böyle ömür geçmez bence. Saygı sınırı aşılmış sanki, yanlış anlama ama çocuk düşünme şuan bence. Ciddi ciddi bi konuşun. Boşanma fikrinin ciddiyetini bi anlasın benceCocuguda benim ailemi mana ediyor hamilelikde yasadigimu kimse bana destek.cikmado esim bile neymis ailem karar vermis boz oturup karar almadık burnumizdan getirdiler de bende sende ailemde aldirma tarafiydi tamm annemler bağırarak yuklenerek yalnis etti ama kararimiz senin yandan aldirmakdi ne ediyim dedik olduysa olmasin ozaman istemiyorsan hem seviyom diyor seni bana bu baskiyi niye uyguluyon zaten ailemden uzak mesafe evlat görevi etmiyom terkediyimmi ya karismiyorlar ama annenin senin yaptigin bu tavirdan annemde kizom sizin herseyinize gider kosar.kendinize gelince.yaparsiniz edersiniz bi kızım var.diyor oda arada kaldil ailem bilmiyor bilse bu konuları ne olur demiyom zaten de esimede artik dedim bukonular kapaaz.kapanmiycakda cocukda olsa ailemden esirgersin gitmesin gelmesin cagordiklarindan kiskanirsin en sonunda olmadan ayrilak dedim sürekli bide annesi diyoduku kendi tarafimizdan alsak daha iyiydi benle.sorun yok ama aileymis önemlisi esimede rahatlayin dedim apor kendi tarafından da dedim bana bunlari diyorlar beynimi botirdiler susuyom bende sadece abimi atamam cezaevinde yillardir 4ay sonra bitecek 15 senedir görmedim etmedim.simdide sokmayayimmi gelince abilerim duysa mahvederler ben yine mevzu olcak doye susuyom ama beni bitirdoler.amaclari soğutmak ailemden beni.