• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

babam hasta ya 1 aydir kotuydu ambulans hastane ugrasip duruyoduk seker kolestrol vardi gecen senede gecici felc gecirmisdi gecen hafta ambulans cagirdik tansiyon hastaligi kalbinde yavaslama cikti. bugunde akcigerinde sivi birikmis onun sebebide kalp yetmezligiymis ayin 30unda anju olcak acilmasa amelyat:KK43:(

ayy canım geçmiş olsun çok üzüldüm allah şifa versin fndıkım :(

Cocuguda benim ailemi mana ediyor hamilelikde yasadigimu kimse bana destek.cikmado esim bile neymis ailem karar vermis boz oturup karar almadık burnumizdan getirdiler de bende sende ailemde aldirma tarafiydi tamm annemler bağırarak yuklenerek yalnis etti ama kararimiz senin yandan aldirmakdi ne ediyim dedik olduysa olmasin ozaman istemiyorsan hem seviyom diyor seni bana bu baskiyi niye uyguluyon zaten ailemden uzak mesafe evlat görevi etmiyom terkediyimmi ya karismiyorlar ama annenin senin yaptigin bu tavirdan annemde kizom sizin herseyinize gider kosar.kendinize gelince.yaparsiniz edersiniz bi kızım var.diyor oda arada kaldil ailem bilmiyor bilse bu konuları ne olur demiyom zaten de esimede artik dedim bukonular kapaaz.kapanmiycakda cocukda olsa ailemden esirgersin gitmesin gelmesin cagordiklarindan kiskanirsin en sonunda olmadan ayrilak dedim sürekli bide annesi diyoduku kendi tarafimizdan alsak daha iyiydi benle.sorun yok ama aileymis önemlisi esimede rahatlayin dedim apor kendi tarafından da dedim bana bunlari diyorlar beynimi botirdiler susuyom bende sadece abimi atamam cezaevinde yillardir 4ay sonra bitecek 15 senedir görmedim etmedim.simdide sokmayayimmi gelince abilerim duysa mahvederler ben yine mevzu olcak doye susuyom ama beni bitirdoler.amaclari soğutmak ailemden beni.
Canım rabbim herşeyin hayırlısını versin,,,, üzme canını aslında aileler karışmasa sanırım aranızda bir sorun yok... bence sinirle karar vermeyin oturun konuşun ve karar alın kimse ailesini sokmasın olaylara bu sizin evliliğiniz 🙏🙏🙏

Bildiğin gibi değil ya anlatsam yazmaya Useniyom artık benim bu hamilelikde yasadigim ailemin aldirmasin cocugu diye yaşattığı esime yüklendi o ailesini atmiyor herseyinde yaninda beni ailemin xor gunlerinde gondermez abim bekâr iki cocuklu mahallemizde tanidil kocasondan bosandi ladinla evlilik düşünüyor ona ladar her şeye karışıyor sokmam evime sole bole ailen bana az etmedi cocuuma herseyimw karıştı dedikoduvu karilar gibi annesiyle.basimin etini yedi bem 3 senedor annemle derdimi paylasmiyom ortalik bozulmasin diye annesinin laflarina.goz yumuyom o ufacik seyleri unutmuyor gecmise dönüp dönüp duruyor cocuk yapmam ailenin korkusundan sile bole bende benim ailem sucluysa seninkide suclu herseyden benim haberim olcak ben bakacam ben etcem ilk annen ogrencek herseyi evliligomoz bole laf soz dedikodudan normal gitmiyor bem sustukca oda annemde beni savunmal için ozamanlar.seslerini cikardo buda esimin zoruna gitmiş de her seferinde ayni konuları aciyor bide sonuçlar temiz geldi anneside kendide sonunuz yok esimde yok sonumuz bem aileme Karışma hayatımıza evime karisma demiyormusum diyom dedim karosmiyor zaten senin annen karistigindan yaptilar dedim tamm suclularda ozaman bunaltma beni acma.diyom bode abimin aldogo laroya takti her boka karışır oldu yok sonumiz diye diye bitsin dedim işten geliyor benlen muhabeto kesti aliyor teli ole kendi ailemin de boso yapmak istemiyom baba olamiyom edemiyom bende dedim bende olamkadan korkuyom bizim tarafdan esirgoyor herseyi kiskaniyor lar nerden baslayim kafam allah bullak anliycagin

canım ya çok üzüldüm kıyamam sana nasıl zoluklarla sınıyor allah bizi sen sabırlı oluyorsun ama karşındakiler sana ufak bir iyi niyet göstermiyor. burda eşinin sucu yok annesinin sucu söyleye söyleye eşinin kafasına işlemiş. yoksa bir erkek bu kadar ince düşünemez yada böyle şeylere kafa yormaz. sen aslında bu savaşı kayınvalidenle veriyorsun :( allah yardımcın olsıun kuzucum ya

Cocuguda benim ailemi mana ediyor hamilelikde yasadigimu kimse bana destek.cikmado esim bile neymis ailem karar vermis boz oturup karar almadık burnumizdan getirdiler de bende sende ailemde aldirma tarafiydi tamm annemler bağırarak yuklenerek yalnis etti ama kararimiz senin yandan aldirmakdi ne ediyim dedik olduysa olmasin ozaman istemiyorsan hem seviyom diyor seni bana bu baskiyi niye uyguluyon zaten ailemden uzak mesafe evlat görevi etmiyom terkediyimmi ya karismiyorlar ama annenin senin yaptigin bu tavirdan annemde kizom sizin herseyinize gider kosar.kendinize gelince.yaparsiniz edersiniz bi kızım var.diyor oda arada kaldil ailem bilmiyor bilse bu konuları ne olur demiyom zaten de esimede artik dedim bukonular kapaaz.kapanmiycakda cocukda olsa ailemden esirgersin gitmesin gelmesin cagordiklarindan kiskanirsin en sonunda olmadan ayrilak dedim sürekli bide annesi diyoduku kendi tarafimizdan alsak daha iyiydi benle.sorun yok ama aileymis önemlisi esimede rahatlayin dedim apor kendi tarafından da dedim bana bunlari diyorlar beynimi botirdiler susuyom bende sadece abimi atamam cezaevinde yillardir 4ay sonra bitecek 15 senedir görmedim etmedim.simdide sokmayayimmi gelince abilerim duysa mahvederler ben yine mevzu olcak doye susuyom ama beni bitirdoler.amaclari soğutmak ailemden beni.

sadece seni istiyorlar aslında sana pskolojik baskı ile aileni bıraktırıp eşin ve ailesini seçmeni istiyorlar :(

Eşimle tartistik bosanalim dedim yoruldim artık ya dedim ayri yatiyom simdi tamm dedi ama ole ama bole sonumuz yok belki düzelir kızgınlık şeyler ama ciddi aramizda ac dedim kurtulalim dedim yeter dedim.
Oy benim narin yureklim kurban olurum sana nediyim ne soyliyim bilemedim sabah ilk bunu okudum simdi 🥺

Back
X