- 18 Ekim 2017
- 8.437
- 23.110
- 598
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #57.001
Oh keyfim afiyet olsun kuzum bnimKahve içiyorum bal sen napıyon![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oh keyfim afiyet olsun kuzum bnimKahve içiyorum bal sen napıyon![]()
Ahaha bnde telefon karsisinda pibekliyom bitanmTv karşısında pinekliyorun bensen
Sağol balımOh keyfim afiyet olsun kuzum bnim❤
![]()
Çok sıkıcı bi durum sabah kalk ye ic işleri yap otur tvnin karşısına al tlf eline baska yokAhaha bnde telefon karsisinda pibekliyom bitanm❤
Kolay gelsin kuzum bnim de var asilacak birsuru camasirim da erindigimden kalkamiyomNapim cnm camasir sercem bende![]()
Keske bende pinekliyebilsem ah ah birsuru is guçTv karşısında pinekliyorun bensen
Yok teyzesi yeni uyandi meyce yiyo simdiSağol balımsenin minik napar uyuyomu hala
![]()
Ayy valla öyle havada soğuk cıksam cıkamıyom çocuklaÇok sıkıcı bi durum sabah kalk ye ic işleri yap otur tvnin karşısına al tlf eline baska yok![]()
Kolay gelsinKeske bende pinekliyebilsem ah ah birsuru is guç![]()
Aman aman çıkıp da hasta etme minnagiAyy valla öyle havada soğuk cıksam cıkamıyom çocukla![]()
Oyy yesin yarasın kuzucuğaYok teyzesi yeni uyandi meyce yiyo simdi❤ uyusa fena olmazdi
![]()
Ay amaaan arada pinekle kuzum biraz izin verdim kendime benKeske bende pinekliyebilsem ah ah birsuru is guç![]()
Büyüdükçe uyumuyolar demi kuzum öğlenleriOyy yesin yarasın kuzucuğaahh benim kızda uyusa uykuyu terk ettik resmen ya büyüdükçe .
Yok yavrumya zaten bu soğukta burnumu neyim cıkarmam :)Aman aman çıkıp da hasta etme minnagi![]()
Napiyon canim ❤Selam kizlarrr![]()
AferimYok yavrumya zaten bu soğukta burnumu neyim cıkarmam :)
Uyumuyolla valla enazından benimkiBüyüdükçe uyumuyolar demi kuzum öğlenleriozaman hep kucuk kalsinlar
![]()
Napayim ya bdv diyetine girdim artik bende sohbet muhabet edecegimNapiyon canim ❤![]()