- 25 Nisan 2019
- 64
- 54
- 38
- 31
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #57.021
İyi maşallahKolay gelsinben erkenden bitirip böyle pinekliyom işte
![]()
Kolay gelsinben erkenden bitirip böyle pinekliyom işte
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi maşallahKolay gelsinben erkenden bitirip böyle pinekliyom işte
![]()
Kolay gelsinben erkenden bitirip böyle pinekliyom işte
![]()
Okadar düşüncesiz anamıyım ben aşk olsunAferim![]()
AhahaYok yavrumya zaten bu soğukta burnumu neyim cıkarmam :)
Estağfurullah canmOkadar düşüncesiz anamıyım ben aşk olsun![]()
Onu bnde cok dusunuyorum balimm napsak ki geri karnimizi kesip mi koysakUyumuyolla valla enazından benimki
Valla karnıma yeniden sokasım geliyo![]()
Seninki küçük bi deneOnu bnde cok dusunuyorum balimm napsak ki geri karnimizi kesip mi koysak![]()
En iyisini sen yapiyon cnm benim de kizim dogarda ins bende oyleAy amaaan arada pinekle kuzum biraz izin verdim kendime benmesela suan kizim elmayinisirip yere atiyi hic ellemiyorum izin verdim kendimr
![]()
Ben cikarmaya calisiyorum siz koymayaOnu bnde cok dusunuyorum balimm napsak ki geri karnimizi kesip mi koysak![]()
Dikkat et uzaklastrmasinlar kuzumNapayim ya bdv diyetine girdim artik bende sohbet muhabet edecegimoglumla masayla koca ayiya bakiyoruz simdi yeni bolumleri baslamis
![]()
Özlersin bacııım özlersin bu günleriEn iyisini sen yapiyon cnm benim de kizim dogarda ins bende oyle
Ben cikarmaya calisiyorum siz koymaya![]()
Ban yersem en az 2 hafta yokum ceza puanim yuksekDikkat et uzaklastrmasinlar kuzumben ara verdim bdv ye burayi unutmuatum bi ara bandan
![]()
Kafa dinle sende gelene kadar bebek diyorum sana hep yat uyuEn iyisini sen yapiyon cnm benim de kizim dogarda ins bende oyle
Ben cikarmaya calisiyorum siz koymaya![]()
Mum laa ararsiiin baciiiiiiÖzlersin bacııım özlersin bu günleri![]()
Ahhh ahhh insss,Mum laa ararsiiin baciiiiii![]()
Bnim ki de cok 2 hafta gelemiyom ara verdim bana kavga etmiyorum relaksimBan yersem en az 2 hafta yokum ceza puanim yuksekbari uzalasayim da riske almaym dedim
sizim bebek ne kadarlik
Afiyet olsun balküpümYemek yiyorum kuzum moladayim
Bnde suan Hobidi gitlakim afiyet olsun balumYemek yiyorum kuzum moladayim
Bende merak ettim giAfiyet olsun balküpüm
Ne yiyon gi merak ettim![]()
Du bakalımBende merak ettim gi![]()