- 2 Mart 2015
- 2.048
- 1.451
- 37
- Konu Sahibi black_hayit
Arkadaslar hayit tohumu ve polen kapsulu kullanarak yiginla insan hamile kalmis lutfen hepberaber deneyelim.. bunu kullanip 9 sene hamile kalamayan kisiler ilk ayda kalmis..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herhangi yan etkisi varmı cnm ben yeni polip ameliyati oldum bugün alıp başlamak istiyorum inşallah faydasini goruruzYumurtlama gunumu ilk defa hissettim yumurtalar catlarken kasiklarimda agri oldu.. daha once catlatma ignesi kullanmistim acisini bilirim
Tam benlik ozaman adet duzensizligim de var hemen bugün başlıyorum inşallah tez vakitte muradimiza ereriz teşekür ederımHicbir yan etkisi yok aksinee faydasi cok tuylenmeye iyi goguslere iyi kadinsal hormonlara iyi adet olamayanlar ilacla olabilenlere sifa yumurta gelistirici ve catlatici yeterki duzenli kullan isallah ilk ay kalirsin 3 ay kullanin deniliyor.. ilk ay kalan cok ikinci ayda ole 3 ay bekletmemis kimsryi..kisirsin kesinlikle cocugun olmaz diyen bile kalmis allah vesile kilsin bu otu hepimize
Kapsülü nerden eczanedenmi alicam bende cektiriyim mi ?Ben aktardan 5 tl lik aldim tohumu cektirdim daha etkili demleniyor ..polen kapsulunu unutma cnm .ben balen markasini kullaniyorum
Inşallah canimmmm nasıl iyi geldi bunu duymak Rabbim isteyen herkesin sesini duysun Hayıt otuda vesile olsun inşallah ne acılar gördük onu tadı bana bal gelir inşallah sende biran önce hamile kalirsin :) hamileyimmm diye konu acarsin :)Ben aktardan aldim kapsulu.. tohumu cektir cnm daha etkili tadi biraz aci ama denemeyi birakma umud et allaha dua et .. icimde bi his var garip ama sen kalacaksin Allahim sen duy icimden geceni
Hadi kos hemen aktara basla hemen .. nisan anneleri arasina gir [/QUO çok yağmur yagiyo az dinsin hemen çıkicam cnm inşallah bu konu vesile olsun hep aklımdaydi ama bukadar istememistim denemeyi :)
Benim arkadaş bana geliyordu aradım söyledim aktardan bunları al diye almış şimdi gelir gelmez baslicammmm :)Cnm kizancik diye bir arkadasla konustum hayit ve polenle hamile kalmis