Haydi hepbirlikte bu yontemi deneyelim hamile kalmak icin!

black_hayit

Verdiğine vereceğine çok ŞÜKÜR RABBİM
Kayıtlı Üye
2 Mart 2015
2.048
1.451
37
Arkadaslar hayit tohumu ve polen kapsulu kullanarak yiginla insan hamile kalmis lutfen hepberaber deneyelim.. bunu kullanip 9 sene hamile kalamayan kisiler ilk ayda kalmis..

Istefigin zaman baslayabilirsin adetliykende icebilirsin..gunde 3 defa hayit tohumunu birbardak sicak suya bir tatli kasigi koy demle 15 dakika sonra ic..polen kapsulude gunde 3 sefer ben 29 gundur kullaniyorum

Yumurtlama gunumu ilk defa hissettim yumurtalar catlarken kasiklarimda agri oldu.. daha once catlatma ignesi kullanmistim acisini bilirim

Hicbir yan etkisi yok aksinee faydasi cok tuylenmeye iyi goguslere iyi kadinsal hormonlara iyi adet olamayanlar ilacla olabilenlere sifa yumurta gelistirici ve catlatici yeterki duzenli kullan isallah ilk ay kalirsin 3 ay kullanin deniliyor.. ilk ay kalan cok ikinci ayda ole 3 ay bekletmemis kimsryi..kisirsin kesinlikle cocugun olmaz diyen bile kalmis allah vesile kilsin bu otu hepimize

Hicbir yan etkisi yok aksinee faydasi cok tuylenmeye iyi goguslere iyi kadinsal hormonlara iyi adet olamayanlar ilacla olabilenlere sifa yumurta gelistirici ve catlatici yeterki duzenli kullan isallah ilk ay kalirsin 3 ay kullanin deniliyor.. ilk ay kalan cok ikinci ayda ole 3 ay bekletmemis kimsryi..kisirsin kesinlikle cocugun olmaz diyen bile kalmis allah vesile kilsin bu otu hepimize
Tam benlik ozaman adet duzensizligim de var hemen bugün başlıyorum inşallah tez vakitte muradimiza ereriz teşekür ederım

Ben aktardan 5 tl lik aldim tohumu cektirdim daha etkili demleniyor ..polen kapsulunu unutma cnm .ben balen markasini kullaniyorum

Ben aktardan aldim kapsulu.. tohumu cektir cnm daha etkili tadi biraz aci ama denemeyi birakma umud et allaha dua et .. icimde bi his var garip ama sen kalacaksin Allahim sen duy icimden geceni

Ben aktardan aldim kapsulu.. tohumu cektir cnm daha etkili tadi biraz aci ama denemeyi birakma umud et allaha dua et .. icimde bi his var garip ama sen kalacaksin Allahim sen duy icimden geceni
Inşallah canimmmm nasıl iyi geldi bunu duymak Rabbim isteyen herkesin sesini duysun Hayıt otuda vesile olsun inşallah ne acılar gördük onu tadı bana bal gelir inşallah sende biran önce hamile kalirsin :) hamileyimmm diye konu acarsin :)

Isallahhhhhhhhh:KK66: eltime tavsiye ettim kullandi ikinci gun bi kan pihtisi dustu ondan doktora gittik.. doktor dediki senin rahim agzin pihti doluymus nasil dusurdun dedi :KK66: isallah oda kullaniyor oda kalacak..adette biriken pihtidan k7rtuldu ilk adim.. bu arada gebelikte sakincasi yok..kullanan cokmus ama bn gebe oldugumu ogrenince birakirim

Cnm kizancik diye bir arkadasla konustum hayit ve polenle hamile kalmis

Valla dogru soyluyosun neye ney iyi gelir biliyorum..simdi hayit umudum bisuru kisi hamile kalmis ..bizde kalcaz inaniyorummm ben

Ayyyyyy cok sevindim ben simdi oglen hayitimi iciyorum tabletimi attim.. hemen basla bugun 3 le onu ok en sonuncuyu yatmadan once icersin

X