haydi irade, gir artık devreye!!!

ummandakises

Güzel günleeeerr beni bekleeerrr
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2013
273
300
123
tastamam 69 kiloyum.hem de aç karnına..moralim oldukça bozuk.sürekli ''kilo vermeliyim'' diyorym ama yapamıyorum bir türlü.hep ertesi gün başlarım dedim, diye diye 69 oldum.bugündn itibaren akşam yemeklerini kaldırarak başlıyorum.her gün ne yediğimi ne kadar su içtiğimi yazacağım.haydi bakalım hayırlı olsun

Sabah bir tabak form müsli, öglen 3 form buskivi ve cay, aksam ustu ton balikli salata.aksam 5 dilim firn patates, 1tane de baget.3 lt su ictim.en son 6da yemek yedim.

Sabah bir tabak form müsli, öglen 3 form buskivi ve cay, aksam ustu ton balikli salata.aksam 5 dilim firn patates, 1tane de baget.3 lt su ictim.en son 6da yemek yedim.
Hayirli olsun canim umarim idealine ulasirsin. Sana bir onerim olacak. Aksamlari boyle yememeye calis imkanin varsa tabii, mesela bu menude oglenle aksam yer degistirseydi super olurdu. Aksamlarini daha hafif gecirmeye calis. Porsiyonlarini kucult diger herseyi zaten biliyorsundur. Kolay gelsin ;)

Hayirli olsun canim umarim idealine ulasirsin. Sana bir onerim olacak. Aksamlari boyle yememeye calis imkanin varsa tabii, mesela bu menude oglenle aksam yer degistirseydi super olurdu. Aksamlarini daha hafif gecirmeye calis. Porsiyonlarini kucult diger herseyi zaten biliyorsundur. Kolay gelsin :KK66:
Tesekkür ederim canım destegin icin.telefonum bozuk olduğu için birkac gün giremedim ama iyi gidiyor yeme içme işlerim.sabahları mekik ve bacak hareketleri yapiyorum.simdilik 15 dakika sürüyor ama gittikce arttıracagim.çunkü birden yüklenince sıkılıp bırakıyorum bir süre sonra.yemek işi de öyle.birden her şeyi kesince yapamiyorym ben.biraz zaman gecsin öğünlerimi 2ye düşüreceğim inşallah

Sevgili günlüğüm:)sabah uyanir uyanmaz suyumu ictim.ac karnina su icince metabolizma calısıyormuş yav, hem de en tembeli bile. Kahvaltıda tüm gönülçelenlere rağmen bir tabak müsli yedim.bu arada form müsliyi degiştirdim çünkü tadı tuzu pek yoktu..ara öğün yapmadım.şimdi de 5li çay içiyorum.

Günümü kazasız belasız kaçamaksız bitirdim şükür...öğlen 1 tabak bol acılı patates salatası, akşam da 5 yemek kaşığı kuru fasülye yedim.yatmaya yakin da 5li çayımı içtim.

Keşke şu spor olayını bugünlere kadar savsaklamasaydım.birkaç gündür sabahları azıcık temel hareket yaptıgım halde o bile rahatlatıyor beni.yememi frenliyor, zindeleştiriyor.bu sabah sporu 20 dakikaya çıkardımplates lastiğimle kol bacak, hundrend ve 50 mekik...kollarim cok acıyor ama yapacak bir sey yok.bugün yürüyüş de yappacağım inşallah.haydi bakalım şimdi su içmeye

tastamam 69 kiloyum.hem de aç karnına..moralim oldukça bozuk.sürekli ''kilo vermeliyim'' diyorym ama yapamıyorum bir türlü.hep ertesi gün başlarım dedim, diye diye 69 oldum.bugündn itibaren akşam yemeklerini kaldırarak başlıyorum.her gün ne yediğimi ne kadar su içtiğimi yazacağım.haydi bakalım hayırlı olsun
Hayırlı olsun canım topiğin bende aynen senin gibi kilo vermeliyim diye diye 69 a çıktım ağustosta 63 tüm nasıl bu kadar çabuk kilo alıyorum düşündüm de; düzensiz besleniyorum ayakta atıştırmalarım çok paketli gıda ve tatlı çok tüketiyorum su içmiyorum spor yapmıyorum :KK23:
bir türlü başlıyamıyorum
sana kolay gelsin
bana da iradeve gayret gelsin

Hayırlı olsun canım topiğin bende aynen senin gibi kilo vermeliyim diye diye 69 a çıktım ağustosta 63 tüm nasıl bu kadar çabuk kilo alıyorum düşündüm de; düzensiz besleniyorum ayakta atıştırmalarım çok paketli gıda ve tatlı çok tüketiyorum su içmiyorum spor yapmıyorum :KK23:
bir türlü başlıyamıyorum
sana kolay gelsin
bana da iradeve gayret gelsin
Gel canım birlikte devam edelim, inan ben de aynen senin gibi paketli ve şekerli seyler tukete tukete bu hale geldim.gecen yil bu zamanlar 62 kiloydumben yemekten degil de abur cuburdan aldim kiloyu.cok kiziyorum kendime cok.o yuzden su anda sadece abur cuburu keserek ve aksamlari cok cok hafif gecirerek basladim ise.kendimi cok sıkmayacagim.spira da birden baslamadim.yavas yavas...boyle boyle beslenme duzenimi degistirecegim.

Sabah sporumsumu yaptiktan sonra bir tabak müsli yedim yineben musliyi tadî igrenc bir sey saniyordum ama gayet de guzelmiskahvaltida cocuklarin cikolatasindan asìrdim biraz.gerci bitterdi ama pisman oldum sonra.bu tur seyleri yememenin en guzel yolu eve sokmamak galiba.evet bunu da bitirsinler bir daha almayacagim.cocuklarima da zarar.

Gel canım birlikte devam edelim, inan ben de aynen senin gibi paketli ve şekerli seyler tukete tukete bu hale geldim.gecen yil bu zamanlar 62 kiloydumben yemekten degil de abur cuburdan aldim kiloyu.cok kiziyorum kendime cok.o yuzden su anda sadece abur cuburu keserek ve aksamlari cok cok hafif gecirerek basladim ise.kendimi cok sıkmayacagim.spira da birden baslamadim.yavas yavas...boyle boyle beslenme duzenimi degistirecegim.
ne kadar da benziyoruz :KK19:
ben bugünden itibaren daha dikkat etmeye çalışacam evdeki abur cubur dolabıda keşke bana kilitli olsa özellikle işten eve gidince gözüm dönüyo yemek hazır oluncaya kadar atıştırp duruyom
seni takip edicem canım buraya da yazarım:KK66:

ne kadar da benziyoruz :KK19:
ben bugünden itibaren daha dikkat etmeye çalışacam evdeki abur cubur dolabıda keşke bana kilitli olsa özellikle işten eve gidince gözüm dönüyo yemek hazır oluncaya kadar atıştırp duruyom
seni takip edicem canım buraya da yazarım:KK66:
Ah ah o işten dönüp yemek hazırlamalar yok mu...yemek olana kadar Allah ne verdiyse bir güzel mideyeama bir yerden baslamak lazim tabi.zaten yapilan ufacik degisiklikler bile 1-2 hafta icinde kendini göstermeye basliyor.ben su an tatildeyim, evde degilim ama elden geldigince dikkat ediyorum.gelirken 69 kiloydum.pazartesi dönünce bakalim degisiklik olacak mi?

Sabahki müsliden sonra öglen bir bardak yesil cay ictim.aslinda cayin yaninda form biskuvi yiyecektim ama sabah bitter cikolata yedigim icin hic dokunmadim bisküviye.öglwn yemegi olarak dünden kalan patates salatami yedim.aksam da bir kase corba, bir parca balik ve salata yiyerek kapadim.bugün kendimden pek memnun kalmadim acikcasi ama en azindan yuruyus yaptim ve 3 litre de su ictim.

Sabahki müsliden sonra öglen bir bardak yesil cay ictim.aslinda cayin yaninda form biskuvi yiyecektim ama sabah bitter cikolata yedigim icin hic dokunmadim bisküviye.öglwn yemegi olarak dünden kalan patates salatami yedim.aksam da bir kase corba, bir parca balik ve salata yiyerek kapadim.bugün kendimden pek memnun kalmadim acikcasi ama en azindan yuruyus yaptim ve 3 litre de su ictim.
bence gayet iyi bir gün olmuş :KK9:

Bugün biraz gec kaldim yazmak icin, çünkü bir türlü nete bağlanamadımsabah yine mekikli platesli 20 dakikalık sporumu yaoarak güne başladım.kahvaltida çıtır çıtır sigara böreği vardi ama nasıl başardıysam tadına dahi bakmadım ki bayılırım sigara böreğine:) sanırım bu kez bir şeyler olacak.buna inanmak istiyorum. Sabah müsli yedim yine.bu müsliyi 1 hafta daha sürdüreceğim.çok güzel doyurup uzun süre tok tutuyor.işe yarıyor galiba...kahvaltidan sonra bir kupa siyah çay içtim.öğlen bir kase çorba ve portakal yedim.akşamüstü bir bardak yeşil çayın yaninda yarım paket keten tohumlu bisküvi yedim.aksam biraz abarttım.3 kase çorba içtimsuyumu ictim ama su corbayi abartmayaydım keşke

Ya cümlelerimin arasına koyduğum ifadeler niye çıkmıyor?sanki cümleleri bitişik yazmışım gibi olmuş.

Şu zayıflama işine iyiden iyiye sardım ben.dün birkaç araştırma yaptim ve gördüm ki uzun uzadıya diyetler insanı bıktırıp yıldırıyor.zaten diyetisyenle 8 kilo vermis, birkac ay süper görünmüş ama sonra verdiklerimi aynı haşmetiyle geri almıştım:KK43:kesinlikle vereceğim kiloların kalıcı olmasını istiyorum.bunun için de yemek işi kadar önemli bir şey var:spor... Sporda pek tecrübem yok açıkçası.genellikle bir hevesle başlıyorum,sonra sıkılıp bırakıyorum.ya zamanım olmuyor ya da yorgun oluyorum.bir de aynı programı uygulamak beni sıkıyor.acaba kafama göre takılsam, ne bilim iki gün zumba, iki gün yürüyüş, iki gün plates yapsam fayda görür müyüm?

Merhabalar günlükçüğüm:) seni ihmal etmek istemiyorum ama tatilde oldugum icin aksatiyorum hep:( eve dönünce daha bir ciddi ele alacagim su yeme içme işini. Sabah yine sporumu yaptim, mekik sayimi 60'a çikardim.kollari 10'ar kez 2 set halinde calistiriyorum ama cok zorlaniyorum, acıdan zipliyorum resmen:) bacaklar da yaniyor ama kollar kadar degil.acayip hamlamışım anlayacağın..neyse işte spordan sonra suyumu içtim.kahvaltiya oturmadan bitter cikolata yedim yine, tüh bana:(( kahvaltida müsli yedim.daha sonra öglene dogru 1 muz, ögleden sonra balıklı salata, aksamustu ise 4 kaşık makarna yedim.aksam hicbir sey yemedim.suyumu ve yesil cayimi da ictim. Tartıya kaldî 2 gün...

Bu arada pek icime sinmese de bir ürün sipariş ettim.sindirim problemi icin.%100bitkisel, sertfikali ve helal sertfikasi da var.isim yazmayacagim ama merak da ediyorum acaba isime yarayacak mi yoksa çöpe para mı attım diye.

Back
X