Haydi kızlar diyeteeeeeeeeee :)

kupkek

Alırım bi dal.
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2013
1.794
1.792
Merhaba hanımlar :)
Burası da benim zafer öykülerimin dilden dile dolaşacağı
Adıma yazılmış zayıflama efsaneleriyle gönüllerin coşacağı
Zayıf ve fit görüntümüzle gönüllerrriiinnn mutluluklaaa dolacağııı
2,5 porsiyon iskenderden kepekli bisküviye dönüşümün hikayesi olacak
Haydi başlayalımmm
Yaz mı geliyorrr??
Siz hala patates gibi misinizzzz??
Suratınız adeta sabah çıkan sıcak poğaçaaa gibi tombikk ve hamurlu muuuu??
Ve en ama en acısııı
Bu yaz gelinlik mi giyeceksinizzzz??

Soruların en az bir tanesine evet cevabını verdiyseniz haydi o zaman zayıflayalımm :)
Efenim ben Kadınlar Kulübündeki tanınmış kişiliği ve karizmamı (burada şair bayaa bayaa mübalağ sanatı kullanmıştır) bir kenara bırakıyor ve size sesleniyorum :)
1.72 boyunda 72 kiloyum ve gelin görün kii Ağustos 14'e düğün tarihimi almış bulunmaktayım.
Her şeyi geçtim malum gelinlik kabarık,kusurlu bölgeleri kapatıyor,e hadi balayında da çok fotoğraf çekinmedik diyelim...
Ama ben ki çocukluğumdan beri kalp yaka straplez gelinliğin hayaliyle yanıp tutuşmuşum o bombeli kollarımla o straplez gelinliği nasıl giyeceğim nasılll??? :KK43:

Resmen bugün diyete başlamış bulunmaktayım.Çok ciddi ve sinirliyim,yeter bıktım artık!
Başlama tarihim 01.05
Bitirme tarihim 01.07
Hadi bana dua edin :)

Insallah basarılı olur ve hayalındeki gelinligini fıstık gibi giyinirsin. Neler yapmayı planlıyorsun? Birazdabundan bahs edebilirmisin?

Merhaba hanımlar :)
Burası da benim zafer öykülerimin dilden dile dolaşacağı
Adıma yazılmış zayıflama efsaneleriyle gönüllerin coşacağı
Zayıf ve fit görüntümüzle gönüllerrriiinnn mutluluklaaa dolacağııı
2,5 porsiyon iskenderden kepekli bisküviye dönüşümün hikayesi olacak
Haydi başlayalımmm
Yaz mı geliyorrr??
Siz hala patates gibi misinizzzz??
Suratınız adeta sabah çıkan sıcak poğaçaaa gibi tombikk ve hamurlu muuuu??
Ve en ama en acısııı
Bu yaz gelinlik mi giyeceksinizzzz??

Soruların en az bir tanesine evet cevabını verdiyseniz haydi o zaman zayıflayalımm :)
Efenim ben Kadınlar Kulübündeki tanınmış kişiliği ve karizmamı (burada şair bayaa bayaa mübalağ sanatı kullanmıştır) bir kenara bırakıyor ve size sesleniyorum :)
1.72 boyunda 72 kiloyum ve gelin görün kii Ağustos 14'e düğün tarihimi almış bulunmaktayım.
Her şeyi geçtim malum gelinlik kabarık,kusurlu bölgeleri kapatıyor,e hadi balayında da çok fotoğraf çekinmedik diyelim...
Ama ben ki çocukluğumdan beri kalp yaka straplez gelinliğin hayaliyle yanıp tutuşmuşum o bombeli kollarımla o straplez gelinliği nasıl giyeceğim nasılll??? :KK43:

Resmen bugün diyete başlamış bulunmaktayım.Çok ciddi ve sinirliyim,yeter bıktım artık!
Başlama tarihim 01.05
Bitirme tarihim 01.07
Hadi bana dua edin :)

Merhaba, Nasıl geçti diyet maratonunuz :)

X