- 10 Eylül 2009
- 653
- 41
- 318
- 38
- Konu Sahibi Bayan_Tatlimm
slm bayanlar bende hep göz kalemıyle suruyorum ama resımde buulamadım 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk olarak ben başlıyorum :) birbirimizi yorumlayıp, birbirimize öneriler de verebiliriz hadiyin bakalımmm :)
Eki Görüntüle 760614
Kaşlarım çok seyrek ya :|
İlk olarak ben başlıyorum :) birbirimizi yorumlayıp, birbirimize öneriler de verebiliriz hadiyin bakalımmm :)
Eki Görüntüle 760614
Kaşlarım çok seyrek ya :|
ya bende böyle yapmak istyorum ama beceremiyorum neresinden başlıycam onu bilmiyorum birde bakıyorum ki yine baştan sona çekmişim![]()
![]()
Zaten sürerkende hep tam mı sürsem diye düşünüyor insan ama yarım da güzel görünüyor :) Canım ben ilk kuyruk için bi çizgi cekiyorum :) sonra da hani göz burun kökünden baslıyor yükseliyor sonra düşüyor ya yuvarlak şekilde o düşmeye başladığı yerden devam ediyorum cekmeye. anlatımım iyi olmadı ama idare et :)
![]()
ayy cidden cok güzel bu kız sanki suna benziyor gerci eyelinerı tam cekmiş ama cok güzel :) . yüz kere izlemişimdir bu kızın eyeliner videosunu :)
Eki Görüntüle 1204753
maşallah ikiside güzelbu kızın adı neki ben hiç görmedim o kadarda video izledim
![]()
haha adini bilemiyorum ki :)
ama google dan pin up makyajı bukombin yazında ilk cıkıyor bende :)
ayy cidden cok güzel bu kız sanki suna benziyor gerci eyelinerı tam cekmiş ama cok güzel :) . yüz kere izlemişimdir bu kızın eyeliner videosunu :)
Eki Görüntüle 1204753