Haydi kızlar,önce soğan kürüne sonrada incir kürüne başlayalım...

Yapışkanlık sağlayan sıvıları akıntı ile birlikte atıyormuş.Ben bunu bir sitede okumuştum.Tekrar bulabilirsem linki veririm sizlere...
Slm canim benim de reglimin 1.gunu bende bugun basladim sogan kurune ama biraz endiseliyim yumurtlama gunlerinde iliskide bulundugumuzda spermleri vucuttan atarmi acaba diye kafama takildi

Merhabala.. bazi sitelerde de sogan suyunun adetin 5. Gunu baslanmasi gerektigi yaziyor. Kafam cok karisti. Bendede kist var ve gebe kalamiyorum. Kokaylastirmak icin sogan kürü uygulcam ama en dogru zaman ne zaman. Adetten once mi adetten sonra mi. Ve incir kürüde sogan kürü bittikten kac gun sonra uygulanacak. Acikca yazarmisiniz lutfen gercekten aydinlatilmaya ihtiyacm var

Sogan kürü bittikten snra incir kurune aradan kac gun gectikten snra baslamaliyiz

öncellikle tüm kalbimle hepinizin ve tabiki kendiminde hamile kalmasını diliyorum ve soruma geçiyorum. 2 senelik evliyim adet düzensizliğim var bir kaç ay adet olmadığım bile olmuyor ayrıca yumurtalarım tembelmiş doktorlara gitmekten öyle çok bunaldım ki hep bi umutsuzluk bende bu soğan kürü ve incir kürüne başlamak istiyorum ama nasıl başlıycağımı bilmiyorum lütfen bana yardımcı olun arkadaşlar ALLAH RIZASI İÇİN CEVAP YAZIN ANNE OLMAK İSTİYORUM...RABBİM HEPİMİZE SAĞLIKLI HAYIRLI BEBİŞLER EVLATLAR NASİP ETSİN TEZ VAKKİTTE İNŞALLA
ACİL CEVAP

Slm Arkadaslar bende soğan kürüne başladım bir haftadır içiyorum ilk başta bikac gün yoğun akinti oldu iki gündür de kanama başladı anlamadım bırakmadımda bende çikolata kisti var belki temizleniyor düşüncesi ile devam ediyorum bakalım inşallah bende bu kürle gebe kalabilirim

Slm Arkadasim soğan kürü yapanların çoğu düzenli adet görmeye başlamış sende yapmadıysan şimdiye kadar bir an önce başla ben basliyali bi hafta oldu 15 günü tamamliyacam bendede kist var bi yumurtaligim da alındı Allahtan umut kesilmez hiç bi çare bulamazsam tüp bebek düşünüyorum ama soğan ve incir kürünü deneyeyim önce bakalım nasip

Ya bende pco var. Saracoglunun yerine gidip kur aldım. Once sogan kuru dediler sonra testere dişli aslan pençesi. Onbeş gun sogan uyguladim. Onbes gundurde aslan pençesi iciyorum. Sogan yaparken hic akintim yoktu ama su uc dort gundur baya akintim olmaya basladi. Bilgisi olan boyle olan varmi

Kuzenimdede pko vardı şimdi gebe özel bişey yapmadan gebe kaldı Rabbim herkese nasip etsin inşallah bizlerede

Selam kızlar bende 8 yıllik evliyim pcos var bende adetin 7. Günü 27 ocakta soğan kurune başladım 15 gün kullandim tekrar ne zaman başlamaliyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…