Haydi kızlar vajina estetiği hakkında yardım edin bana:)

ciyser

Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2015
491
200
39
ben sakarya'da yaşıyorum kızlar.. vajina daraltma ve dudaklarını küçültme ameliyatı olmaya karar verdim.. sakarya'da bu ameliyatları yapan doktor varmı bilgim yok fakat başka şehirde bu ameliyatları yaptırmış memnun kalmış arkadaşlar bana yardımcı olun önerilerinize ihtiyacım var :)

ben sakarya'da yaşıyorum kızlar.. vajina daraltma ve dudaklarını küçültme ameliyatı olmaya karar verdim.. sakarya'da bu ameliyatları yapan doktor varmı bilgim yok fakat başka şehirde bu ameliyatları yaptırmış memnun kalmış arkadaşlar bana yardımcı olun önerilerinize ihtiyacım var :)
sakaryayı bilmem ama istanbul pendikte harika bir doktor var ...

kusura bakmayın bayagı gec gördüm :) yazıyı pendik bölge hastanesinde cüneyt bey soy isim aklıma gelmedi şimdi ama bir kişi bile kötü demedi o kadar arastrdım cok basarılı bir doktr arastrın istersenzz
nasıl bulabilirizki soy ismi olmadan? istanbulda hiç tanıdığımda yok:KK43: siz biraz daha zorlasanız hafızanızı?

internetten baktım hastanenin doktor isimlerine ama cüneyt diye bir isimde bulamadım:KK43:

arkadaşlar merhaba. foruma yeni katıldım. Bir arkadaşım Bakırköy' de bir muayenehanede genital bölge kararması için lazer yaptırmış 1 seansla beyazlıyormuş. lazerle vajina daratma da yapılıyormuş. bilgisi olan yaptıran var mı?

BU AMELİYATLA GALİBA.
BENİM BAHSETTİĞİM AMELİYATSIZ. LAZERLE OLUYORMUŞ.
GENİTAL BEYAZLATMA 1500 TL. VAGİNAL DARALYMA 2000 TL DEDİ.

X