Haydi kızlar zayıflıyoruuzz !!!

Benim favorim kalori hesabı.Günde 1000 kaloriyi geçmemek tabi bu herkesin boyuna kilosuna göre değişir
Çünkü ben öğlen şu saatte şunu ye akşam şunu ye yapamam.
Su içmek önemli ve akşam 17 18 den sonra bir şey yenmemeli bana göre

öncelikle yeni geldim buraya çok güzel bir site cok faydalı bilgi alışverişi oluyor :) valla benim önerim ygs sınavına girdim sınav dolayısıyla 1 yılda tam 20 kilo aldım yırtımlarımı gecelim üşengeçlik nefes tıkanması hat safhada oldu şimdi kendimi toplamaya calışıyorum 5 kilo verdım 1 haftada protein diyetini yapıyorum ama bu internette yazanlar gibi değil tok da tutuyor. çünkü ben yemek yiyip yarım saat sonra acıkan bir insanım :)) bide bir yere gidersem asansor yerine merdiveni kullanıyorum çıkarken hani diyorsun ilk önce yorgunum be sonra felan ama bunu yenmemiz lazım . ya da çikolata hastayım haftada 1 kez çikolata yemeye karar verdim odul olarak bide egzersiz yapmam çok önemli kendini rahatlamış hıssediyorsun hiçbir sey bilmiyorsan yat yere mekik cek göbüsün acısın oh be yaglar gidiyor diye bundan zevk al :) benim göbegim 1 ayda dümdüz olmuştu mekikle çok etkili bide acıkınca su içmeyi deneyin doktor demişti mide bazen susasa bile bunu açlık sinyali olarak yollayabiliyor diye. son olarak metabolizmanın hızlanması için sabah uyanır uyanmaz ılık suya limon sıkın için çok etkili. benden bu kadar teşekkurler vakit ayırıp bu yazıyı okuyanlara :):1:

bende 2 ayda 8 kilo verdim canım ama spor yaparak hergün yarım saat hızlı tempo yürüyüş ve koşu ayrıca en az 2.5 lt su ve aksam 18 den sonra sadece yoğurt yedim ve ayran içtim hala devam ediyorum umarım sende verirsin 😊

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende Yeşil Çay aldım daha kullanalı 1 hafta oldu tokluk hissi veriyor ama tadı çok iğrenç..Yinede katlanarak içiyorum inşallah işe yarar.

benim boyum 1.60 ve 50 kiloyum lakin diyet yapamıyorum yani bünyem çok zayıf bu sarımsak çayları falan hasta etti diyete başlayınca da halsiz düşüyorum :( bacaklarımdan ve simit denilen bölgeden rahatsızım ne yapıyım sizce

4 ayda 14 kilo verdim. Dr. Ümit Aktaş'ın İLAÇSIZ YAŞAM Kitabını tavsiye edeceğim, ordaki diyet tarifini uyguluyorum çok faydasını gördüm. Tavsiye ederim...

Ben kalori hesabını tavsiye ederim. Ölçülü olmak kaydıyla istediğin her şeyi yiyebiliyorsun. Ben kısıtlamalara gelemiyorum, yasaklara uyamıyorum. Bana en uygun yöntem bu.

Back
X