Premature Bebekler Haydi prematüre anneleri şimdi sinerji zamanı

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Hayırlı cumalar..
Beril ve Ufuğumuz sağlığında güzel gelişmeler göstersin, Ecrin'imizin kalp muayenesi, Ata'mızın nöroloji muayenesi güzel geçsin, Derincik bakıcısına alışsın, Berrak ve İdil'imiz sağlıklı gelişimine devam etsin. El-muallim, Kornelya, Hiram ve bebekleri küvezde bekleyen bütün annaler sağlıkla bebeklerine kavuşsunlar.
Gülencim, Zeynep ve diğer erken doğum tehlikesi yaşayan annelerin yaramazları 40. haftasına kadar sabretsinler.
Berkaycığımda sağlıkla büyüsün.
Amin..

canım benim güzel dilenin ecek söz bulamadım tüm kalbimle aynı temennileri diliyorum bebişlerimize ve annelerine bu arad berkay diş çıkartabildimi nasıl durumu

Son durumu bu canım ilk fotoğraftaki gibi eller sürekli ağızda hala diş falan yok.
İkincisinde de yıkandı da kurulanıyor minişim. Berrak nasıl canım?

mehtapcim berkay ne kadar tatli yaa masallah allah bagislasin sana ve babsina bayildim valla

Son durumu bu canım ilk fotoğraftaki gibi eller sürekli ağızda hala diş falan yok.
İkincisinde de yıkandı da kurulanıyor minişim. Berrak nasıl canım?

oyyy yerim ben onu annesi allah nazarlardan korusun çok şeker maşalalh benim yeğenimde 9 aylık hala dişlerini çıakramadı çok huysuz geceleride hiç uyumuyo sürekli elelr ağızda... berrakçığım iyi teyzesi büyümeye uğraşıyor şimdilik yaramazlık yaptığı yok sadece başından şapkasını ellerinden eldivenleri çıkarıp battaniyesi ile suratını kapatıyor:))))))

mehtapcim berkay ne kadar tatli yaa masallah allah bagislasin sana ve babsina bayildim valla
Çok teşekkürler canım. Allah cümlemizin bebeklerini bağışlasın.

oyyy yerim ben onu annesi allah nazarlardan korusun çok şeker maşalalh benim yeğenimde 9 aylık hala dişlerini çıakramadı çok huysuz geceleride hiç uyumuyo sürekli elelr ağızda... berrakçığım iyi teyzesi büyümeye uğraşıyor şimdilik yaramazlık yaptığı yok sadece başından şapkasını ellerinden eldivenleri çıkarıp battaniyesi ile suratını kapatıyor:))))))

Çok teşekkür ederim canım.Diş çok huysuzlaştırıyor gerçekten özellikle geceleri.
Ah canım bu da bir yaramazlık işte:)) Çok dikkatli olun. Ben çok korkardım ilk zamanlar şapkası burnuna kadar geldiği için. Bir de canım battaniyesini kolları üstte kalacak şekilde yapabilirsin. Ben hala Berkay'ın kollarını dışarıda bırakıyorum. Battaniye de kayıp yüzünü örtmesin diye yatağının kenarlarına sıkıştırıyorum. Bu yaramazların ne yapacağı hiç belli olmaz.

merhaba benim oğluşumda 7 aylık doğdu.çok şükür şimdi 15yaşında boylu postlu tam bir delikanlı oldu ALLAHIMA ŞÜKÜRLEROLSUN.meraketmeyin sizin bebeklerde bir bakmışsınız kocaman sağlıklı çocuklar olmuşlar. inanın çocuklar büyüyünce yaşanan onca sıkıntı atlatılıyor.oğluşum doğduğunda sol gözü içine bakıyordu zamanla düzeldi şimdi hiç birşeyi kalmadı.

mahtap maşallah oğluna çok tatlı rabbim korusun nazarlardan pelincan saol gerçekten sizler gibi anneler bizlere çok umut oluyo her an acaba bişey olurmuki diye yaşıyoruz bugün haftasonu herkese keyifli hafta sonları diliyorum benimki çok yorucuydu o ayrı

ooooo daha kimse kurtulamaış haftasonunn etkisinden hadi kızlar uyanın artık herkese güzel keyifli huzurlu mutlu sağlıklı hafta geçirmelerini diliyorum

selam arkadaşlar...
nasılsınız???
Ata'm öğlen uykusuna yatınca bende gireyim dedim...
bugün yoğurt mayaladım bakalım tutacakmı...

dün 5 saat dışardaydık eşim ben ve Ata'm
çengelköye kahvaltıya gittik..
oğlum çok rahat durdu..
bana çok iyi geldi uzun zaman sonra dışarda olmak...

Son düzenleme:
ninimcim valla insanin bazen oyle seylere cok ihtiyaci var benim durumum simdilik biraz farkli daha dogru duzgun bir duzen kuramadim 4 ay oldu hollandaya geleli esime de 1 ay oldu ama duzenimi kurduktan sonra ara ara cocuklarimla yada cocuklarimi anneme birakip esimle guzel seyler yapmayi planliyorum gercekten insana cok iyi geliyor

Nınım açık havaya çıkarıp onların da biraz hava almalarını sağlamak çok iyi gerçekten. Hem senin için de bir değişiklik olmuş çok güzel. Soraya sen de yavaş yavaş düzenini iyice oturttuktan sonra kendin için birşeyler yapabilirsin inşallah. Bize gelince en son geçen ay 2 haftasonu üstüste alışveriş merkezine çıkardık. Domuz gribinden çekinerek tabi. Ama Berkay çok sevinmişti. Herşeye dikkatle bakıp incelemişti miniğim. Bugün hava biraz iyi ama bu hafta yine kar gelecekmiş. Çabucak yaz gelse de bıcırıklarımızı rahat rahat dışarı çıkarabilsek.

evet ya sicakta rahat rahat disari cikabilirler bide miniklerimiz iyice buyur yaza 1 yasini gecmis olacaklar hepsi bizim icimiz de daha rahat eder

bu arada size bir sorum olacakti simdi ufuk 10 bucuk aylik oldu 1 bucuk ay daha 3 numarali mama icirecem ama bir yasindan sonra inek sutune mi yoksa milupa aptamilin 1+ sutune mi devam etsem diye dusunuyorum sizce ne yapayim

günayın arkaaşlar....
evet yaz gelsin havalar düzelsin kuzularla dışarıa olalım..
hem onlara hep bize iyi gelir..
soraya canım inan bilgim yok..
ama doktoruna bir sor,
bizimkiler özel bebek ..
yanlış birşey yapmayalım...

Arkadaşlar bu sinerjiden bende faydalanmak istiyorum.
Zira gebeliğimde gittiğim 3 doktorun sayesinde 32 haftada doğum yapmak zorunda kaldım ve de bebeğim 740 gram doğdu. Ama bebeğim benim gibi inatçı çıktı ve de 56 gün süren küvöz istirahatinden sonra evimizdeki mutluluğumuzu tamamladı.
Erkeğim şimdi 3 ay 25 günlük oldu.

Zira gebeliğimde gittiğim 3 doktorun sayesinde 32 haftada doğum yapmak zorunda kaldım ve de bebeğim 740 gram doğdu. Ama bebeğim benim gibi inatçı çıktı ve de 56 gün süren küvöz istirahatinden sonra evimizdeki mutluluğumuzu tamamladı.

Aramıza hoşgeldin canım. 32 haftaya göre ağırlığı çok düşükmüş gerçekten. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.

merhaba hoşgeldin meryemavi... ne güsel inatçı bi minik haberi daha... allah bağışlasın oğlunu, sağlıklı upuzun bi ömür versin:)

hem derin bebeğimi hemde diğer tüm bebekleri melekler koruyuop gözetsin...kötülükler onlardan uzak olsun annesi yokken bebeğim mutsuz olup ağlamasın bekıcısı onu üzmesinnnnnnnnnnnnnnnn ne olur

Back
X