Premature Bebekler Haydi prematüre anneleri şimdi sinerji zamanı

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
hepimizin üstüne sıcacık güneş doğsun...hastalıklar kötüü düşünceler ve insanlar o ışıkla yok olsunlar...bebekler ve anneleride hep güzel haberler alsınnnnnnnnnnn

kızımın dişleri yormasın sürekli elller ağızda bütün bebekler sorunsuz atlatsın diş çıkarmayı

kizlar ben dogru duzgun giremiyorum hepinizi cok ozledim yumy ebru mecbue gorusemiyoruz yaa bayramda geldi bende bebisimle ilgileniyorum
ebrucum sen ne yaptin beril nasil ne zaman gidiyorsun ankaraYA

kizlar ben dogru duzgun giremiyorum hepinizi cok ozledim yumy ebru mecbue gorusemiyoruz yaa bayramda geldi bende bebisimle ilgileniyorum
ebrucum sen ne yaptin beril nasil ne zaman gidiyorsun ankaraYA

günaydın canım haklısın bebişler olunca internete girebilmek için zaman zor bulabilirsin.Ufukçum iyidir inşallah. Beril biraz soğuk algınlğı dışında iyi 1 aralıkta ankaraya gidiyoruz canım hayırlısı inşallah bakalım bizi neler bekliyor

kızlarrrrrrrrrr ebrizm arzu soraya dibircik nınım mecbue mehatp hepinizi kucaklıyor öpüyorum tabii kızları ve oğlanarıdaaaaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile3Şeniz

Güçlü bebekler ve onların güçlü annelerine sevgiler..
Berkay gece 2'de uyumaya alıştı. Biraz daha erken vakte çekemiyorum. 12 gibi uyusun istiyorum ama 1 haftadır uyku saatini düzene sokamadım.

Güçlü bebekler ve onların güçlü annelerine sevgiler..
Berkay gece 2'de uyumaya alıştı. Biraz daha erken vakte çekemiyorum. 12 gibi uyusun istiyorum ama 1 haftadır uyku saatini düzene sokamadım.

gece kuşu berkay biraz daha erken uyusun kuşu olsun lütfennnn anneside daha az yorulsunnnnkaydirigubbakcemile3

benim kızımda erken uyursa gece 1-2 gibi açıyor gözlerini bende bekliyorum 11.30 - 12 olsun birlikte yatıyoruz 5 te açıyor yine boncuk gözlerini bira su içiyor sonra annesi sallıyayım derken işe gitme saati geliyor kalkıyoruz o anneannesine gidince uyuyorr 11 lere kadar olan annesine oluyor

beril ciğin annesi hep güçlğüol sun beril cik yayamazlık yapmasın bizim kızlar diğer premature oğlanları yesinlerrrrrrrrrrrkaydirigubbakcemileŞeniz:dance:

beril ciğin annesi hep güçlğüol sun beril cik yayamazlık yapmasın bizim kızlar diğer premature oğlanları yesinlerrrrrrrrrrrkaydirigubbakcemileŞeniz:dance:

berilcikte yaramazlık yapsın koştursun oynasın kırsın döksün yumy cim ben yayamaslık yapmayınca üzülüyorum

bu bayramla birlikte bütün bebişler sağlığına kavuşsun bütün anneler her gün bayram sevinci yaşasın

tamam kızlar yayamazlık yapın bütün bayram hem oğlanları hemde annişleir yiyinnnnnnnnnn hadiiiiiiii:emir_bebek:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemileŞeniznaniknanikhihoyyytgamyoncuiremsu

bütün bebekler hep bayram sevinciyle büyüsün tüm olumsuzluklar onlardan uzak olsun allahım onları korusun mutluluk iyiylik hep peşlerinde olsun....opuyorumnanaktan

ben o berkayı kemiririm bir yakalarsam sonrada kızlara bırakırım kaydirigubbakcemile3zemuszemus

Back
X