Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arzucum dr değil bobath terapisti melek hanım bornova ikeanın orda benim evim poligonda annemin evi şirinyerde iş yerim manavkuyuda ayrı uçlarda nasıl bir çözüm bulucaz bilmiyorum
canım arkadaşlarım iyki varsınız hepiniz destek oluyor derdimi dinliyor benimle birlikte çözümler arıyorsunuz. Bu gün 11 de gidiyoruz yeni fizyoterapistimize ulaşım konusunda ne yapabilirim bilmiyorum bir yol mutlaka bulunacak ama nasıl en iyisi biraz sayısaldan para tuttturup kızıma kendim bakmam olacak ama nerdeeeeeeeee bende o şans( bu aradada hayatımda hiç şans oyunu oynamadım)
canım arkadaşlarım iyki varsınız hepiniz destek oluyor derdimi dinliyor benimle birlikte çözümler arıyorsunuz. Bu gün 11 de gidiyoruz yeni fizyoterapistimize ulaşım konusunda ne yapabilirim bilmiyorum bir yol mutlaka bulunacak ama nasıl en iyisi biraz sayısaldan para tuttturup kızıma kendim bakmam olacak ama nerdeeeeeeeee bende o şans( bu aradada hayatımda hiç şans oyunu oynamadım)
canım önce şu fizyoterapiste daimi gidinde , gerisini halledersin..
bir şekilde çözüm olmalı..
bu arada kızımız çok güzelmiş annesiiiiii...
öp bemin yerime memeğimi...Şeniz
fotoya bayıldımopuyorumnanaktanyerim onun gülüşünü..Rabbim yüzündeki gülücüğü soldurmasın..hep mutlu ve öz güvenli olsun inşallah:Saruboceq:
İnşallah çare buluruz güçlü olmaya çalışıyorum bazen kendimede inanamıyorum bu kadar katımıymışım ben diye ama allah yardım ediyor sizler destek veriyorsunuz bir şekilde kalkıyorum bu durumun altındanCanım çok şeker Berilciğin yeni fotosu. Bir söz var çok severim.
"Çaresizseniz çare sizsiniz" Sen herşeyden önce annesin, güçlüsün en doğru çözümü bulacaksın inşallah.