Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben bu ay çok azimliyim. Ovulasyon testi aldım, sperm yaşatan yayganlık sağlayan jel sipariş verdim. soğan kürü ve bal çörek otu tarçın kürünüde uygulayacağım, pazartesi gidip kan vereceğim tüm hormanlarıma baktıracağım ve dua edeceğim. Olacak inşallah :)
hadı bakalım cnm ınsallahhhh :)) bal tarcın cıorek otunu kesın kullan bnde forumda gorup kullandım bu ay kontrole gıttıgımde bı tanede olsa yumurtamm guzel buyumusstuu bn bunun yrarlı oldugunu dusunuyorummm :))
:) başladım canım bugun 2.günüm.
tüp mü yapacaksın yumurta durumunu nasıl öğrendin? İnşallah hepimize faydalı olur
merhabalar,uzun süreden beri bekliyorum bende 1 yılı aştı artık. derdimi paylaşasacak birilerini ararken başlığı buldum bende çok istiyorum bu ay hamile kalmayı.beni de alın aranıza :) geçen ay rahim filmi çektirdim adetim 8 gün geçti çok umutlandım ama boşa bir umutmuş. yarın doktora gidiyoruz tedavi sürecimiz başlıcak,nasıl bir tedavi olucak bilmiyoruz ama umarım en kısa sürede güzel bir şekilde sonuçlanır. geçen ay o kadar rahattım ki adetim gecikmeseydi şu kabus gibi haftayı yaşamayacaktım. ama artık bıraktım saymayıda hesaplamayı da umarım herşey çok güzel olur herkes için.
slmm cnm hosgeldınn umarım bu ay daha ugurlu olur hepımız hamıs kalırız bnde 9 aydır denıyorumm ama hala gelmedı melegımmm ınsallah bu ay olurrrr tedavını aksatmaaa en onemlısı kafana tkma cnm bu surecı stressız gecırelım ıns![]()
amin cnm klomenle yumurta takıbı yaptırıyorum ne zaman yumurtladıgım bellı deıl cunku gecen ayda klomen kullandımm ama cok ıyı gelısmedı yumurtalar doktor bır tane cok guzel olusmus dedı bu ay bn bunu bçt na bagladımm cnm bnce super hem bn bal olarakda kesatne balı aldımm umarım faydasını gorurus![]()
İNŞALLAH CANIMMM :) VALLA 3 GÜNDÜR YİYORUM. BEN İĞNE İLE REGL OLDUM ÇARŞAMBA GÜNÜ. hala reglim devam ediyorum bugun kontrole gitcem. Hayırlısı ile mutlu haberlerimizi alacağız ben inanıyorum :)
hadi hayırlısı bakalımmmmbirbirimize umut olalaım inşallah. aslında benm de tam olarak 9 ay oldu bu ay. ilk 3 ay biraz dikkat etmiştik. sonrasında hep istedik. yok şuan stres yapmama kararı aldım. başkaları adına mutlu olup dua ediyorum. bebekleri görünce üzülmüyorum, bizimde olacak birgün diye seviniyorum. daha bir umutluyum artık. rabbim boş bırakmaz inşallah kucağımızı. çok istiyorum çünkü anne sesini birinden duymayı...:)yarın başlıyoruz bakalım doktorum da süper bu sefer çok içime sindi herşey ya bakalım inşallah gelir bebeğimiz.
merhaba kızlar bende son bir yıldır deniyorum malesef olmadı bu ay soğan kürü ve ov.takibi yapıyorum ayrıca gecen aydan tefriciye okumaya başladım duaninda önemli olduğunu düşünüyorum katilmak isterseniz beraber tamamlayip birbirimiz için dua edebiliriz
kesınlıkle dua cok onemlı kızlar .. Bn meryemm suresını okumaya basladım her gece ve ınanmazsınız hz zekerıyya yı ruyamda gordumm ve bana evladın hayırlısını ıste dedııııı yataktan kalktıgımda buz kesıldımmmm rabbımm herseyın hayırlısını nasıp etsın hayırlısını ısteyınn bu da sıze bı ornek olsun![]()
Ne güzel Allah muradına erdirsin inşallah hayırlı bir evlat tez zamanda nasip etsin arkadaşım :) tefriciye okumak istermisin ?
Duanın tamamı ve şifası aşağıdadır .olabılır cnm da tefrıcıye neyy bılmıorummm :26: