Haydii annisler kiyafet sovu basliyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
SıBEL - ÖZLEM - YELıZ - ÇıĞDEM
Kızlar süper görünüyosunuz MAŞALLAH
Kilo kalmamışalkisalkisalkis Şimdilik süt olsun die yiyorum klava:ve bunun altına sığınıyorum bahanem var bakalım sonra ne bulcamm

Canan kız sana yorum yapmışım yapmasam da kıskançlığımdan yapmam laelaelaelaelae
Yeni saçlarınla fotolarını beklioz şekerim

Sağolun kızlar .Size tüyo vereyim nasıl zayıf görünüyorum diye foto çekilirken karnımı son sürat içime çekip nefesimi tutuyorum alın size zayıflama sırrım .
Evet Sibel cim makina oto çekimde çektim gözlerim kapalı çıkmış pc de açarım dedim olmadı :)))

Otomatik çekim kızlar güzel gözlerim kapalı çıkmış bugün dışarı çıkarken çektim

abooooowwwww.şaşı oldum bakarkene kızzz cok fit gördüm seniii şekerimmm
kıskancak öteki topikler subat analarını bu kadarmı güzel olur insannnn yareppiimmmmmhihoyyyt

biz de geldik kasım annesi olarak fıstığım ve bennnalkisalkisalkis

kimse bizimle ilgilenmemiş:dilcikar:

biz de geldik kasım annesi olarak fıstığım ve bennnalkisalkisalkis

hayatım buraya eskısı gıbı gıren olmuo baska yere tasıdılar yoksa bu guzellık kımsenın gozunden kacmaz ınannılmaz guzel bır yuzun var yaa hayran kaldım resmn cok sıcak harıkasın tek kelımeyle bebısınıde allah nazarlardan saklasın cok tatlısınızzemuszemus

evet canım ya çğdem haklı
buraya artık pek bakan olmuyor o yüzden

çok güzel çıkmışsınız ana kız valla
düşmanlar çatlasın
saç kesimin çok güzelmiş bu arada tam yüzünün güzelliğini çıkartmış ortaya
10 puan valla

asortie canım melek gibi bir yüzün var maşallah sana bebeişinde çok tatlı.

cimcime21sen nasıl hasmilelikte kilo almamayı başardın wallahi süppersiinnşu an bnde senn kilondayım ama inanılmas elverişli bi vücudum var anında kilo alıorum spor filan yapıomusun ayrrıca tarzınıda çok beğendimkaydirigubbakcemile5

Tüm anne ve bebişler siz nasıl bişeysiniz öyle Hepinize MAşallah vallahi Çocuk doğurdunuz olacak şöyle 2*3 kilonuz ama görüntüde yok öyle kilolar Maşallah Nazar

cidden kimse uğramıyormuş buraya

asortie ablacım sende fıstığımızda çok tatlıyaaa vallhaa :1shok: böle baktımm
allah nazarlardan saklasın

ooooooooo kizlar burasi unutulmus bende koyim bari bikac fotograf yenilensin sayfa :))

BU ARADA BU FOTOGRAFI BUGÜN CEKTI ESIM KIZLAR 2 SAATLIK UYKUYLA DURUYORDUM

Son düzenleyen: Moderatör:

CANIM BENIM COK SAOL ORDA 60 LI KILOLARDAYDIM SANIRIM BILMIYORUM SPOR YAPTIM TATLIM HAYLA YAPIYORUM 53 KILOYA DÜSTÜM HAMILELIKTE BEN 25 KILO ALDIM ALMAZMIYIM HEMDE NASIL ALDIM

GIDIYOR YAVAS YAVAS 48 E INERSEM HEPSI GITMIS OLUCAK a.s.

bu fotograflar 1 hafta önce cekildi

asagidakilerde 1 ay önce cekildi kizlar sacimi kestirdim orda daha uzundu

] [/QUOTE]

4]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…