hayellerınızı gerceklestırdınızmı??

prense_s

'küçüğüm..'
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2011
726
10
46
Tekirdağ
arkadaslar herkesın bır hayalı vardır muakkak sonradan olusan yada hep olan :8: varsa gerceklestırdınizmı hadı bakalım paylaşak:27: ben baslıyım gecen yıl sevgılım okumaya baska sehıre gıttı benımde onun yanına gıtme gıbı bır hayalım olustu:1: ve gıttımmm:21: şimdiki hayalımse okulumu bıtırıp iş hayatına atılmak:24:

önümüzdeki 2 yıl içinde gerçekleştirmeyi planlıyorum hayallerimi inşallah:61::61: ama küçük hayallerden bahsedersek erkek arkadaşımın elini her tuttuğumda hayalim gerçekleşmiş oluyo:69:
hepimizin hayalleri gerçek olsun:71:

ben gerceklestırdım..
mesleğimi elime aldım..güzel bir işim var..
canım kocacımla evlendım.
ve bır kızım oldu,canım benimm..
ev sahibi olduk..
ve tam istediğim gibi kırmızı arabam oldu...
sağlıgımız yerınde..
daha ne isteyeyim..allahım olmayanlara da versin.şükürler olsun..

meslegimi hedefledim ve diplomami elime aldim..
arastirmaci olmak isterdim kucukken simdi kucuk adimlarla yukselise yonleniyorum..
ehliyeti hedeflemistim, onuda aldim
sevdigimi gozluyorum, oda hayirlisiyla ve zamanla dimiiii
cok sukur saglikliyim...
Hayatimdan memnumum cok sukurler olsun Rabbime

2 yıl veriyorum ben de kendime; o zamana kadar evimin taksitlerini bitireceğim ve nihayet istediğim bohem hayatını yaşayacağım kendi dünyam olacak ama o zamana kadar kezban gibi baba evinde kalmaya mecburum(offfffffffffffffffffffffffffff)bu durumum bana nasıl darallardan daral beğendiriyor anlatamam.
kesinlikle 2 yıl içinde getirisinden tatmin olacağım ve zevkle yapacağım bi işe geçmek istiyorum...
ve elbette tezimi kitaplaştırmak, istediğim üniversitede doktoraya başlamak ve daha fazla yazı yazmak ve yazdıklarımım belli çevrelerde beğenilmesini istiyorum.
şimdilik hayallerim bunlar sonra belki evlilik ve çocuk için tırmalamalıyım.

inşallah 2 yıl içinde gerçekleştireceğim 1 yıl sonra diplomamı almış olacağım sonra bir işe girip yükseleceğim aileme yardım edeceğim sevgilimle evleneceğim inşallah(gerçi 2 yılı geçebilir ama olsun ) sonra kendimize bir ev ve araba alacağız ve kendi evimizde mutlu bir şekilde yaşayacağız
umarım herkesin hayalleri gerçek olur :1:

hayatım boyu hedeflediğim ve hiçbir zaman vazgeçmediğim mesleğime kavuştum.
istediğim şehirde ve istediğim üniversitede okudum.
insanın gençliğindeki en büyük hedef bu değil midir?
ben ulaştım.
darısı sizlerin başına:17::17::17:

not:erkek arkadaşımın da hayatının düzene girmesi ve beraberliğimizi sürdürmek şu andaki hedefim:17:

ben hayallerimi gerçekleştirdim evett sevdiğim bir adam vardı onunla evlenmeyi mutlu olmayı çok istemiştimm..sevdiğim adamla da evlendim ama mutlu olamadım iştee..keşke hayallerimi süslemeseydin seni hiç tanımasaydım ve keşke evlenmeseydik :(

ben hayallerimi gerçekleştirdim evett sevdiğim bir adam vardı onunla evlenmeyi mutlu olmayı çok istemiştimm..sevdiğim adamla da evlendim ama mutlu olamadım iştee..keşke hayallerimi süslemeseydin seni hiç tanımasaydım ve keşke evlenmeseydik :(

Ay öyle deme ya gözlerim doldu her şerde vardır bi hayır unutma başka hedefler koy kendine başka hayaller belkide istediğin gibi olur herşey Allah hepimizi mutlu sağlıklı huzurlu etsin ailemizle

benim uzun oldu yıllarımı aldı ama yaptım açıköğretimle dışardan okudum ve çok az bi kredim kaldı hedefim diplomayı almak

istediğim muhasebe işinde çalışıyorum

istediğim biriyle evlendim ona aşığım

şimdi ise hayalim herşeyin başı önce sağlık tabi

çocuk,araba,ev :)

Back
X