Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
benım sevgilim özel günleri unutmaz ama çokta şaşalı geçmezdi.. kendisi askerde oldugu halde butun arkadaslarımı aramış biryer tutmuş bana süpriz dogum günü partisi hazırlamış kendisi askerde oldugu halde canıms evgilim teeee oralardan ugraşmış:)ama o an ne hissedecegimi şaşrımıştım çok sevınmiştim benım sevgilim buymuş dedim:))
bu sözü ara sıra kullanırım. kendisinin de bildiği bir huyu var: önemsiz konularda kendi tam bilmiyorsa, illa karşısındakinin dediğinin tersini iddia eder. bana karşı değil, genel durum. ama önemli konularda asla olmaz, ya destek olur, ya da düşünelim araştıralım der. çocuk gibi oluyor yani, ben:" şu şurada" o :"hayır, değil!" sonuç: benim dediğim yerde çıkar. ama biz bayağı laf kalabalığı yaparız. sonra da beraber güleriz. ben de o zamanlar derim, hayır ya hayır ben bir yerde yanlış yaptım ama nerede allah'ım derim, o da sırıtır, sarılır sırnaşık şey Şeniz
olmaz mı hiçç........... evli arkadaşlarımızın ailevi bi sorunu olduğunda arkadaşını bi kenara çekip şu şu hareketlerini düzeltmen lazım hatalısın dediğinde......eşine de sen haklısın dediğinde... ve tabiiki bunları kendinde uygulamadığında......kafamçokkarıştı
çoraplarını salonda sehbanın,yatak odasında komidinin üzerinde bıraktığında....... :mymeka: