Kizlar iyi geceler bu gun kendimi cok kotu hissediyorum yani su zamana kadar hep candan bi dostum olsun istedim kiz kardesim gibi yedigimiz ictigimiz ayri gitmesin dert ortagi sirdas olalim hayatima tamda buraya koydugum insanlar girdi ama hep bi cikarci olduklarini gordum 4 senedir bi arkadasim var iyiyizdir yani birlikte takiliriz ama soyleki bu kiz bana ne zaman gelse dolabimdan biseyler goturuyo haberim olmadan sendemi diyince soyluyo aldim giymek icin diye yada istiyo sirf onun icin ozledim bahanesiyle bana geliyo yani ben artik oyle dusunuyorum cunku her geldiginde aklinda kiyafetlerimden bi kombin yapmis ve onu istiyo oluyo hicbi zamanda geri getirmez bikac kere istemeden ben bu kiza dostum gozuyle bakmaya calisiyorum benimle rahattir o yuzden aliyodur diye dusunuyorum ama gel gelelimki dogum gunumdu gecen hafta tek cumleyle gun bitimine yakin kutladi benim bildigim dost evine bile gelir sana supriz icin simdi ben bu kiza ne gozuyle bakmaliyim bazen hakkinami giriyorum acaba diyorum