Hayir diyememek

Dilaraunl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2015
315
61
30
Kizlar iyi geceler bu gun kendimi cok kotu hissediyorum yani su zamana kadar hep candan bi dostum olsun istedim kiz kardesim gibi yedigimiz ictigimiz ayri gitmesin dert ortagi sirdas olalim hayatima tamda buraya koydugum insanlar girdi ama hep bi cikarci olduklarini gordum 4 senedir bi arkadasim var iyiyizdir yani birlikte takiliriz ama soyleki bu kiz bana ne zaman gelse dolabimdan biseyler goturuyo haberim olmadan sendemi diyince soyluyo aldim giymek icin diye yada istiyo sirf onun icin ozledim bahanesiyle bana geliyo yani ben artik oyle dusunuyorum cunku her geldiginde aklinda kiyafetlerimden bi kombin yapmis ve onu istiyo oluyo hicbi zamanda geri getirmez bikac kere istemeden ben bu kiza dostum gozuyle bakmaya calisiyorum benimle rahattir o yuzden aliyodur diye dusunuyorum ama gel gelelimki dogum gunumdu gecen hafta tek cumleyle gun bitimine yakin kutladi benim bildigim dost evine bile gelir sana supriz icin simdi ben bu kiza ne gozuyle bakmaliyim bazen hakkinami giriyorum acaba diyorum

kendini kullandirma.
ne münasebet sana sormadan! kiyafetlerini alacak olmaz öyle seyler.
ayni evde kaliyo olursunz kardesin olur amenna ama bu fazla.
bende ayni hatayi yapiyorum hep tekrar tekrar ama artik akillanmaya karar verdim. sunu unutmamaliyiz:
kimseye haddinden fazla deger ver mi ye cek sin!!!!

Kiyafetlerini verme anam. Benim cok dilim yandi o isten. Bi bahane uydur artik kimseye vermiyorum de. Once soyle hepsini getirsin. Kuser falan kiyafetlerin onda kalir sonra. Ben kiyafet konusunda cok takintiliyim valla

Ne yapın biliyor musunuz ? Size gelmek istediğinde aa canım kombinin mi kalmadı gel tabii veya bu sefer hangi kiyafetlerimi alacaksın ona göre söyle de ütüsü yoksa yapiyim diyin. Ya da isim var evde olmycam hangi kiyafetleri istiyorsan soyle komsuya vereyim de ondan al nasıl olsa beni görmeye gelmiyorsun diyin. Yuzsuz insanlar çok itici.

Seni mağaza elemanı sanmış sanırım. Arkadaş değil dolap olarak görüyor seni.. Sil gitsin bitsin

kendini kullandirma.
ne münasebet sana sormadan! kiyafetlerini alacak olmaz öyle seyler.
ayni evde kaliyo olursunz kardesin olur amenna ama bu fazla.
bende ayni hatayi yapiyorum hep tekrar tekrar ama artik akillanmaya karar verdim. sunu unutmamaliyiz:
kimseye haddinden fazla deger ver mi ye cek sin!!!!
Hic hayir diyemiyorum sanirim akillanmam laziiim

Kiyafetlerini verme anam. Benim cok dilim yandi o isten. Bi bahane uydur artik kimseye vermiyorum de. Once soyle hepsini getirsin. Kuser falan kiyafetlerin onda kalir sonra. Ben kiyafet konusunda cok takintiliyim valla
Ya bikere bahane uydurdum tatile giderken geldi valiz hazilicsm ne getiririm bilmem sonra alirsin dedim simdi hazirla valizini bende yardim ediyim dedi olmaz dedim ben gun boyu yaparim simdi gec oldu o kadar cok israr ediyoki hic anlamiyo vermek istemedigimi

Ne yapın biliyor musunuz ? Size gelmek istediğinde aa canım kombinin mi kalmadı gel tabii veya bu sefer hangi kiyafetlerimi alacaksın ona göre söyle de ütüsü yoksa yapiyim diyin. Ya da isim var evde olmycam hangi kiyafetleri istiyorsan soyle komsuya vereyim de ondan al nasıl olsa beni görmeye gelmiyorsun diyin. Yuzsuz insanlar çok itici.
Haklisiniz bide hep ayni sey resmen evde giyicek kiyafetim kalmiyo ya yeni aldigim biseyi bile ben daha hic giymeden isteyebiliyo

Ya bikere bahane uydurdum tatile giderken geldi valiz hazilicsm ne getiririm bilmem sonra alirsin dedim simdi hazirla valizini bende yardim ediyim dedi olmaz dedim ben gun boyu yaparim simdi gec oldu o kadar cok israr ediyoki hic anlamiyo vermek istemedigimi
Acikca soyle imalarla anlamamazliga vurur cunku. Vermek istemiyorhm de. He ondan sonra vermedigin icin kotu olursun senle konusmaz o ayri. Ama emin ol boyle birini kaybettigin icin hic pisman olmazsin. Duzgun biri olsa boyle davranmaz cunku

Hic hayir diyemiyorum sanirim akillanmam laziiim
diyeceksin
sadece ona degil sadece bu durum icin deil.
hayir demek kötü bisey degil. hayir deyince senin cevren seni birakmiyacak.ayrica birakanlar bye bye! dahada iyi olur aslinda... yapi isidir bu biliyorum. ama sundan emin ol herkese herseye evet dersen olan sana olur....

X