"Hayır" Diyememek ?

26merve2626

Kalbim Acıyor Sandım. Sütyen Teliymiş.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
1.067
973
38
28
Kızlar merhaba.

Ben tanıdığım bildiğim samimi olduğum ( sözlü, aile bireyleri gibi...) sık gördüğüm insanlara her hangi bir şeyde hayır diyebiliyorum yada bir konuda tepki verebiliyorum.

Ama saydıklarım dışında yabancı kişilere yada iş yerinde ki memurlara karşı hayır diyemiyorum tepkimi gösteremiyorum susuyorum. İşim olmayan angarya işleri yaptırıyorlar ona bile yapamam diyemiyorum ya kendi kendimi yiyorum.

Sizde de böyle bir durum var mı ?
Bir akıl verirseniz çok teşekkürler.

Kızlar merhaba.

Ben tanıdığım bildiğim samimi olduğum ( sözlü, aile bireyleri gibi...) sık gördüğüm insanlara her hangi bir şeyde hayır diyebiliyorum yada bir konuda tepki verebiliyorum.

Ama saydıklarım dışında yabancı kişilere yada iş yerinde ki memurlara karşı hayır diyemiyorum tepkimi gösteremiyorum susuyorum. İşim olmayan angarya işleri yaptırıyorlar ona bile yapamam diyemiyorum ya kendi kendimi yiyorum.

Sizde de böyle bir durum var mı ?
Bir akıl verirseniz çok teşekkürler.
bende senin gibi hayır diyemiyorum :(

Hele ki şu başka insanlara tepki gösteremiyorum ya deli oluyorum daha fazla ezilmek susmak istemiyorum yok mu çözümü :KK43:

banada mesela arada bankaya gidermisin falan diyorlar. gidemem diyorum yüzlerine bakmadan. neden diyolar istemiyorum çünkü kimin işiyse o gidip yapsın diyorum dediğim gibi bunları söylerken pc ye bak gözle temastan kaçın susuyolar zaten hemen. He iyi tarafımdaysam yaparım angarya işi de :KK76:

Bende yok
Bana diyemediklerini başkalarından istiyorlar, misal yan odadaki arkadaştan
Geliyo onlara diyemediklerini bana anlatıyo, git onlara de kendileri yapsın diyorum

Bende yok
Bana diyemediklerini başkalarından istiyorlar, misal yan odadaki arkadaştan
Geliyo onlara diyemediklerini bana anlatıyo, git onlara de kendileri yapsın diyorum

Bende böyle biri olmak istiyorum yani senin çeyreğin kadar olsam yeter bana. Herkesin dediğini sanki yapmak zorundayım gibi hareket ediyorum. Diyorum Merve yapma ne olacak sanki ayıp olacak kötü bir his oluşuyor içimde. Artık cidden bıktım bende hayır demek istiyorum. Evde deli gibi hayır hayır hayır diye tekrar ediyorum ağzım alışsın diye ama yok hep evet evet evet :(

Bende böyle biri olmak istiyorum yani senin çeyreğin kadar olsam yeter bana. Herkesin dediğini sanki yapmak zorundayım gibi hareket ediyorum. Diyorum Merve yapma ne olacak sanki ayıp olacak kötü bir his oluşuyor içimde. Artık cidden bıktım bende hayır demek istiyorum. Evde deli gibi hayır hayır hayır diye tekrar ediyorum ağzım alışsın diye ama yok hep evet evet evet :KK43:
Ciddi ol fazla yüz göz olma
Gelene meşgulüm de
İkinciye gelirler yine yoğunum de
Acilse kendileri halleder ya da yapacak başka birini ararlar

Back
X