Rüya Yorumları Hayır olsun

mugehatun

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2012
2.854
8.285
108
Günaydın kızlar,
Bir rüya gördüm. Doğum yapıyordum, ikizlerim oluyordu.
O kadar gerçekçiydi ki anlatamam. Tüm doğum sancılarımı hissettim sonra bebelerimi emzirdim. Ay bak tüylerim diken diken oldu yazarkene :) Doğum sonrası ya annem vardı yanımda, kalk karnını saralım dedi, hadi saralım dedim. Karnımı sararken uyandım elim karnımda .
Çok fena oldum ya :'(
Rüyamda bir mutlu bir huzurluydum. Oh diyordum benimde oldu çocuklarım.öptüm kokladım. Hem de doğum yaparken o kadar acı çekmedim. Baktım, öptüm, sevdim,kokladım.
Kafayı mı yiyorum nedir :)

Pskolojik bir rüyadır dimi bu? Bir kaç yorum okudum, iyi şeyler yoktu. Canım sıkıldı.

Geçen biri konu açmıştı buarda, erkek çocuk olması için napıcaz diye.
Oluyorsa sağlıklısını isteyin, hayırlı evladı isteyin.
Anca rüyasında görenler var ..
Şükretmek gerek :(

Güzel bir rüya bence. Hayra yorun.
Annemin biz doğmadan önce her hamileliği düşükle sonuçlaniyormuş. Doktorlar sorun bulamamışlar o dönem ama annem çok üzülüyormus. Bir gece rüyasında çok susamış ama su yokmuş etrafta,yaşlı bir dede,"gel kızım bu sudan iç senin kısmetin burada "demiş,annem içmek için eğilince suyun içinde 1 tane bebek varmış,çekinmiş dede" iç o senin kısmetin" demiş.
Annem bu rüyadan sonra hamile kalıp doğumunu yapmış.
Benim kızim olacağınıda daha cinsiyeti belli değilken söylemişti. Rahmetli babamı görmüş kız çocuğuyla oynarken.
Sizde hayra yorun,hayir olsun.

çok güzel bir rüya canım hayırlara vesile olsun inşallah. Bende çok görürüm çocuğum olduğunu gezdirdiğimi falan rabbim tez zamanda kucaklarımızı doldursun inşallah. Ayrıca benim en çok istediğim şey ikizlerimin olması :D

Bilinçaltında bebek isteği olduğu için görmeniz normal ama arkadaşın dediği gibi Allah nasip etmeyeceği bir şeyin hayalini kurdurmaz.Rüyalar askıda dururmuş,nasıl yorumlanırsa öyle çıkarmış.Bu kadar insan gibi bende hayra yoruyorum.Aynen ikizlerin olacak ve çok mutlu olacaksın.

Kızlar ne tatlısınız. Çok tşk ederim hayırlı dualarınız için.
Rüya yorumlarında pek güzel şeyler yazmıyordu gerçi nasıl yorarsan öyle olur derler. Ondan size de bir yazayım istedim, dumanı tüten bir rüya olunca :)

Back
X