- 26 Temmuz 2012
- 2.854
- 8.285
- 108
Günaydın kızlar,
Bir rüya gördüm. Doğum yapıyordum, ikizlerim oluyordu.
O kadar gerçekçiydi ki anlatamam. Tüm doğum sancılarımı hissettim sonra bebelerimi emzirdim. Ay bak tüylerim diken diken oldu yazarkene :) Doğum sonrası ya annem vardı yanımda, kalk karnını saralım dedi, hadi saralım dedim. Karnımı sararken uyandım elim karnımda .
Çok fena oldum ya :'(
Rüyamda bir mutlu bir huzurluydum. Oh diyordum benimde oldu çocuklarım.öptüm kokladım. Hem de doğum yaparken o kadar acı çekmedim. Baktım, öptüm, sevdim,kokladım.
Kafayı mı yiyorum nedir :)
Pskolojik bir rüyadır dimi bu? Bir kaç yorum okudum, iyi şeyler yoktu. Canım sıkıldı.
Geçen biri konu açmıştı buarda, erkek çocuk olması için napıcaz diye.
Oluyorsa sağlıklısını isteyin, hayırlı evladı isteyin.
Anca rüyasında görenler var ..
Şükretmek gerek
Bir rüya gördüm. Doğum yapıyordum, ikizlerim oluyordu.
O kadar gerçekçiydi ki anlatamam. Tüm doğum sancılarımı hissettim sonra bebelerimi emzirdim. Ay bak tüylerim diken diken oldu yazarkene :) Doğum sonrası ya annem vardı yanımda, kalk karnını saralım dedi, hadi saralım dedim. Karnımı sararken uyandım elim karnımda .
Çok fena oldum ya :'(
Rüyamda bir mutlu bir huzurluydum. Oh diyordum benimde oldu çocuklarım.öptüm kokladım. Hem de doğum yaparken o kadar acı çekmedim. Baktım, öptüm, sevdim,kokladım.
Kafayı mı yiyorum nedir :)
Pskolojik bir rüyadır dimi bu? Bir kaç yorum okudum, iyi şeyler yoktu. Canım sıkıldı.
Geçen biri konu açmıştı buarda, erkek çocuk olması için napıcaz diye.
Oluyorsa sağlıklısını isteyin, hayırlı evladı isteyin.
Anca rüyasında görenler var ..
Şükretmek gerek