Sivilceli Ciltler Hayır, sivilce değil. GÖKTAŞI (resimli)

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
bende asla sıkmam çıkan sivilceleri ergenlikten sonra tek tük özel günlerimde çıkmaya başladı şuanda bir tane sağ yanağımda mevcut mesela :KK14:

sıkmamaya devam et su tüketmeye de umarım geçer :KK24:

Sivilcelerden pek anlamıyorum, pek sivilcem de olmaz ancak cildim çok hassas ve nemlendirici kullandığımda bende de çıkmaya başlıyor. Cildinin hoşlanmadığı bir nemlendirici kullanıyor olabilir misin? Ben bu sebeple cildim kuru olduğu halde uzun süre nemlendirici kullanmaya korkmuştum, sonra bir doktorla görüştüm ve bana verdiği nemlendiriciyi kullanmaya başladım bir daha olmadı. En iyisi bir doktorla görüşmek elbette ama o yaşlarda çok arkadaşımda olmuştu, oynayıp sıkma, en kısa sürede geçer umarım üzülme lütfen.

sakın sıkma sivilcelerini, iz kalır. direkt başka bir dermatoloğa başvur diyorum. yaşın dolayısıyla normal bu tür şeyler. dermatoloğun cildine uygun temizleyici, ilaç vs. yazacaktır. sürekli sivilce çıkaran, geçmeyen ciltlerde içten müdahale olmadığı sürece sivilcelerin geçme olasılığını düşük buluyorum açıkcası. kan değerlerine de baktırmayı ihmal etme derim. doktoruna verilen ilaçların dokunduğunu belirtisin ona göre yeni tedavi programı oluşturur. geçmiş olsun.

Papatya çay ile buhar yap 10 dak sonra gül suyu ile sil kil maskesi 2 papatya çay ile karıştır maske olarak sür kuruyunca yıka haftada 2 kere uygula ve sabırlı ol Allah yardımcın olsun canım

Ben senin yaşındayken bir arkadaşımın da buna benzer ama daha fazla vardı, daha sonra yapılan testlerde ciğerlerindeki bir problemden olduğu anlaşıldı bu sivilcelerin ve ilaç kullandı uzun müddet ama geçmiş.

sakın sıkma sivilcelerini, iz kalır. direkt başka bir dermatoloğa başvur diyorum. yaşın dolayısıyla normal bu tür şeyler. dermatoloğun cildine uygun temizleyici, ilaç vs. yazacaktır. sürekli sivilce çıkaran, geçmeyen ciltlerde içten müdahale olmadığı sürece sivilcelerin geçme olasılığını düşük buluyorum açıkcası. kan değerlerine de baktırmayı ihmal etme derim. doktoruna verilen ilaçların dokunduğunu belirtisin ona göre yeni tedavi programı oluşturur. geçmiş olsun.

Yok hiç sıkmam zaten, teşekkür ediyorum

Kendim de ergenligimi sivilceyle mücadele ederek geçirdim ama benim ki daha ziyade pürüz şeklindeydi.Bizzat yaşayan biri olarak öneriyorum; derhal karaciğer ölçümü yaptırın böyle iltihaplı olanlarda roakutan tedavisi bile oluyor ama ilk şart bir dahiliye uzmanı ve karaciğer enzim tahlili.....yüze sürülecek olanlar sonuca yönelik bence sebebine inin ki sorun hallolsun. ..şimdiden geçmiş olsun...

bu ne ki
bende bayağı koskocaman sivilce göreceğim diye açmaya erteledim sürekli

benim durumum çok daha kötüydü üstelik 23 yaşına gelmiş ama sivilceler geçmemişti hatta şu an bile uğraşıyorum ilaç ismi, yasak mı bilmiyorum ama cildiye doktorunun yazdığı bir hap var onu kullan kökten çözüm onda

Ergenlik sivilcesi bunlar. Sakin sıkma oynama. Kükürt sabunu kil sabunu bilmem ne sabunu da kullanma. Dışardan yapacağın hiçbir şey geçirmez zaten sadece çoğaltir. Ergenlikten çıkınca geçer. Eğer dayanamazsan cildiyeye gidersin o saa gereken ilaçları da gereken bilgiyi de verir.

Neyin iyi gelip gelmeyecegi belli olmaz. Bence yine bi cildiyeye git derim. Umarim gecer en kisa surede.

Ne yap biliyormusn sakn skma sivilcelerini hmen uzerine dis macunu sur ve uzun bi sure bkle dis macunu icindeki yagi cekiyo ve fazla büyüme dn kayboluyo

o göktaşının yerleri krater olarak kalsın istemiyorsan sakın elleme.. sadece çok temiz tut cildini.. sebamed gibi bir şey kullanabilirsin sabah akşam.. kozmetiklere başvurma en iyisi bir uzmana sor o seni yönlendirsin..

Ya ben de aynı dertten muzdaribim yıllardır her şeyi denedim ama en iyi çözüm talk pudrası. Normal beyaz pudrayı gece yatarken bol miktarda yanaklarıma sürüyorum sabah kalktığımda sivilceler sönmüş oluyor. Gerekirse aynı işlemi birkaç gün uyguluyorum, iz de kalmıyor. Bir makyöz önermişti bunu baya faydasını gördüm..

Back
X