Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O nasıl bir şey oluyorHayırlı akşamlar ben 9 aylık hamileyim ve doğumuma çok az kaldı ilk doğumum olacak prenses doğum ile ilgili ne düşünüyorsunuz sizce yaptırmalı mıyım
Belden uyuşma sanırımO nasıl bir şey oluyor
Hayırlı akşamlar ben araştırmıştım bildiğim kadarıyla ayak uyuşması zor geçiyormuş saatlerce etkisi oluyormuş genel de bu yapılıyor zaten Allah’ım sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin ben çok olumsuz birşey duymadımHayırlı akşamlar ben 9 aylık hamileyim ve doğumuma çok az kaldı ilk doğumum olacak prenses doğum ile ilgili ne düşünüyorsunuz sizce yaptırmalı mıyım
Belden uyuşma sanırım
Epidurali kastediyor olabilirO nasıl bir şey oluyor
evetEpidurali kastediyor olabilir
Evet ondan bahsediyorum doğum esnasın da uyuşuk olduğunuz için ıkınmayı hissedemiyorsunuz dediler ve doğumdan sonra ağrı oluyormuş aranız da olan varsa bana bilgi verirse çok sevinirim
Evet ondan bahsediyorum doğum esnasın da uyuşuk olduğunuz için ıkınmayı hissedemiyorsunuz dediler ve doğumdan sonra ağrı oluyormuş aranız da olan
Amin çok sağolun peki doğumdan sonra ağrılar falan oluyormuş bir süreHayırlı akşamlar ben araştırmıştım bildiğim kadarıyla ayak uyuşması zor geçiyormuş saatlerce etkisi oluyormuş genel de bu yapılıyor zaten Allah’ım sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin ben çok olumsuz birşey duymadım![]()
Sezeryandan mı bahsediyorsunuz yoksa normal doğum muEvet ondan bahsediyorum doğum esnasın da uyuşuk olduğunuz için ıkınmayı hissedemiyorsunuz dediler ve doğumdan sonra ağrı oluyormuş aranız da olan
Amin çok sağolun peki doğumdan sonra ağrılar falan oluyormuş bir süre
Normal doğumdanSezeryandan mı bahsediyorsunuz yoksa normal doğum mu
Anladım ikisi de aynı diye biliyorum uyuşmadan başka bir sorun dinlemedimNormal doğumdan